Šator na kotačima zbog kojeg ćete poželjeti kampirati

| Travel |

Kampiranje je in, no također može uključivati i neugodna iznenađenja za sve ljubitelje ''luksuza'', kao što je manjak udobnost.

Svi nerado napuštamo svoju zonu udobnosti te kampiranje za mnoge ne dolazi u obzir kao način odmora. Međutim, razuvjerit ćemo vas jer genijalan novi koncept kampiranja upravo je stvoren za gradsku populaciju koja sve manje odlazi u prirodu. Kamper koji je nazvan Opera, zapravo je raskošna verzija šatora s mnogobrojnih modernim značajkama koje u središtu pozornosti imaju ugodu osoba koje u njemu borave.

Kamper Opera doslovno je privatni apartman na kotačima. Ova genijalna izvedba šatora na kotačima kombinira kompaktan i praktičan oblik s modernim izgledom. Ujedinjuje dva do sada teško spojiva svijeta, šator s luksuzom i apsolutnom privatnosti. Kompletnu slobodu i apsolutnu udobnost pružaju značajke kao što su: dva električno podesiva kreveta koja se lako mogu pretvoriti u jedan, kotao koji opskrbljuje kamper s toplom vodom u kuhinji i tušu, ali i grijanje toplim zrakom, keramički wc, hladnjak, niskoenergetska LED rasvjeta i još mnogo toga. Baš kao tipična kuća za odmor, samo pomična i svakako zanimljivija.

Jednostavan za postavljanje, Opera kamper je izvrstan pratitelj, koji će vam pružiti svu potrebnu podršku kada kampirate i želite se opustiti okruženi najspektakularnijim prirodom, daleko od gradske vreve. Ovaj revolucionarni dizajn može se kupiti online na službenoj web stranici, a cijena mu je 27.680 eura. I da, stvoren je sa Sydneyskom zgradom opere na pameti.