Rab Nautic Passion

| Travel |

Rab
Rab

Zima je iza nas, proljeće nas oduševljava svojim zrakama sunca, a svakim danom i ljeto nam je sve bliže. Pomalo tradicionalno otok Rab sa svojom kulturno - zabavnom manifestacijom Rab Nautic Passion postao je najbolji uvod u još jednu uspješnu turističku sezonu, nudeći sve najbolje od hrvatskog turizma s prekrasnim plažama, odličnim noćnim zabavama i atraktivnim programom. 

Zato nema sumnje da će i ove godine Vela riva 26. i 27. travnja 2013. biti središte vrhunske zabave i zanimljivih događanja koja će na Rab privući one željne dobre zabave, ali i sve ljubitelje mora i nautike. 
Tako će se 26. i 27. travnja održati sajam brodova rapskih brodograditelja, koji će pokazati svu rakoš hrvatske brodogradnje i vlastitih mogućnosti, predstavljajući svoje brodice, svoja nautička remek - djela. 
Vrhunac ovog dvodnevnog događanja svakako bi trebao biti nastup grupe Magazin u velikom šatoru na Veloj rivi, gdje se očekuje veliki broj turista, inozemnih gostiju, ali i stanovnika Raba, koji su željni dobre zabave i atraktivnih provoda. Rab Vas očekuje, dođite, zabavite se i uživajte u još jednom Rab Nautic Passionu.
Rab
Rab