Putujte s Emiratesom uz odlične cijene letova

| Travel |

Emirates

Jedna od najvećih i najpoznatjih aviokompanija u svijetu, Emirates nedavno je stigla i u Hrvatsku, a jučer je najavila početak svoje  svjetske akcije, tzv. Global Sale, tijekom koje hrvatskim putnicima nudi posebne cijene za poslovnu i ekonomsku klasu na letovima iz Zagreba prema nizu popularnih destinacija.

Ova posebna rasprodaja uključuje 41 destinaciju u Emiratesovoj svjetskoj mreži, a vrijedi za putovanja u periodu od 15. siječnja do 30. lipnja 2018. Ponude za letove uključuju i neke od najtraženijih destinacija kao što su Dubai, Maldivi, Hong Kong, Bankok. Cijene najtraženijih destinacija za poslovnu klasu kreću se od 400 do 1000 eura, ovisno o destinaciji i udaljenosti, dok su u business klasi cijene okvirno oko 2000 eura.

Emirates

Sve putnike očekuje vrhunska usluga pa tako mogu uživati i u više od 2500 kanala u sklopu Emiratesovog nagrađivanog sustava zabave na letu ICE, koji sadrži najnovije filmove, popularne televizijske serije, dječje programe te velik izbor glazbe i igrica. Uz to, putnici u svim klasama mogu uživati u izboru ukusnih vina i regionalno inspiriranih specijaliteta pripremljenima od svježih sastojaka koju će im poslužiti Emiratesovovo multinacionalno osoblje. Ni s prtljagom nema brige - putnici mogu ponijeti do 35 kg prtljage u ekonomskoj, 40 kg u poslovnoj te 50 kg u prvoj klasi.

Svoje mjesto na letu možete rezerviratti preko putničkih agenata, u Emiratesovom uredu u zagrebačkom hotelu Westin ili na broj 01 48 29 493 kao i na  njihovoj službenoj stranici www.emirates.com.  

Svima čije novogodišnje odluke uključuju putovanje iz snova ili posjet svojim najdražima ova je akcija pravi način da im 2018. godina bude kao iz snova.