Putovanje u doba korone: aplikacija pomoću koje možete saznati kakve covid mjere su na snazi u pojedinim državama

| Travel |

Skratch: aplikacija zbog koje je putovanje u doba korone olakšano

Korona je zaustavila svijet pa tako i putovanja. Pojavom pandemije putovanja su bila onemogućena stoga su i svjetski putnici bili prisiljeni ostati kod kuće. Želje pojedinih da obiđu cijeli svijet tada se nisu mogle ostvariti.
Dvije godine nakon pojave koronavirusa moguće je putovati no ne onako bezbrižno kao i prije pandemije. Putovanje u doba korone zaista je otežano. Budući da se svijet i dalje bori s bolesti koja je odnijela mnoge živote fokus je na suzbijanju bolesti te poštivanju protucovid mjera. Svaka se država na svoj način bori s pandemijom stoga su i covid mjere u različitim zemljama različite.

Skratch: aplikacija zbog koje je putovanje u doba korone olakšano

Ponekad je i zbunjujuće otkriti što pojedina zemlja traži od nas za ulazak na njezin teritorij. Teško je razaznati trebamo li biti cijepljeni ili pak trebamo li imati pcr illi antigenski test...
Želite li putovati u doba korone onda smo otkrili jednu genijalnu aplikaciju koja će vam svakako olakšati putovanje u vrijeme pandemije.
Radi se o aplikaciji Skratch pomoću koje u bilo koje doba možete saznati koje mjere su na snazi u pojedinim zemljama te što vam je potrebno kako biste otputovali u određene zemlje.
Sve što je potrebno je da izaberete željenu destinaciju i aplikacija će vam izlistati sve potrebne informacije. Više o aplikaciji možete saznati ovdje.