Pustinja nikad nije bila ljepša

| Travel |

Al Maha Desert Resort & Spa

Daleko od blještavila grada Dubai nudi i nešto sasvim suprotno – luksuzni mir u pustinji. Al Maha Desert Resort & Spa pokazuje gostima drugu stranu Dubaia, udaljen od svjetala velikog grada.

Smjestio se među dinama Arapske pustinje, podsjeća na jednostavnost i tradiciju pustinjskog života, a nudi sve pogodnosti uz vas su dok se opuštate u bazen ili sunčate na jednoj od sunčanih paluba. Gdje god se okrenete, prati vas bogata arapska kulturna baština.  Resort ima 42 apartmana koji su dostupni u četiri različite kategorije, ali svi dolaze sa standardnim prekrasnim pogledom na pustinju,  bazenom i privatnom sunčanom palubom. Koju god kategoriju apartmana izabrali, svaki će biti opremljen s arapskim artefaktima te prigodnim antiknim namještajem. Osim toga, osigurani su vam king size krevet, walk-in tuš i king size kada, dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinja, mini bar, dvorište, te odvojeni prostori za goste koji putuju s vlastitim osobljem.

Nagrađivani izvršni kuhar David Miras vođa je kulinarskog tima koji svakodnevno eksperimentira s jelima na rubu istoka i zapada. Al Diwaan restoran nalazi se na terasi s pogledom na ekspanzivan rezervat, a možete si i priuštitit romantičnu večeru za dvoje ipod zvijezdama okruženi dinama. Perzijski tepisi i baklje učinit će vam ovaj piknik nezaboravnim.

Nemojte se previše zatvoriti u resort, izlet Arapskom pustinjom obavezan je i doživljaj uistinu  ne bi bio potpun bez istraživanje egzotičnog biljnog i životinjskog svijeta. Prava uživancija, zar ne?