Pronašli smo precool putni kovčeg u Zari

| Travel |

Zara

Nakon dvije godine koje su praktički prošle pod sloganom ostani doma nema tko se nije zaželio putovanja. Iako pandemija i dalje nije gotova, uz epidemiološke mjere, putovanje je ipak moguće. Države su polako, ali sigurno počele otvarati granice.

Zara


Mnoge destinacije od onih dalekih i toplih, pa do susjednih željno očekuju turiste. Odlučite li se na putovanje ono što vam je potrebno jest torba za putovanje odnosno kovčeg.

Zara


Kovčeg prvenstveno mora biti praktičan. U njega treba stati puno stvari, treba ga biti lako vući po raznim aerodromima, ali treba biti i lijep.
Baš takav je kovčeg koji smo vidjeli u Zari. Čvrsti model putnog kovčega koji je ukrašen ispunjenim efektom kreće se pomoću četiri zaokretna kotača. Također ima i produživu ručku s dvije visine. U kovčegu se nalaze dva pretinca od kojih se jedan zatvara patentom, a drugi elastičnom trakom. Uz to ima i dva unutarnja džepa.

Zara


Kovčeg se zatvara patentom, a ima i sigurnosnu šifru odnosno kombinaciju znamenki. Može biti prihvatljiv i kao ručna prtljaga. Putni kovčeg dostupan je u nekoliko boja, a cijena mu je 799, 90 kuna.