Prespavajte pod zvijezdama u ovom jedinstvenom hotelu

| Travel |

Null Stern Hotel

S razvojem originalnih improviziranih hotela kao što je plutajući hotel na pariškoj rijeci Seini, moramo se pitati - što se hotelijeri i arhitekti pitaju kada kreću u nove projekte? "Hoće li hotel izgledati savršeno na Instagramu?"

To je pitanje morao imati na umu Daniel Charbonnier, ugostiteljski stručnjak koji se udružio s konceptualnim umjetnicima Frankom i Patrikom Riklinom kako bi stvorili Null Stern Hotel - hotel s jednim krevetom smještenom na vrhu švicarskih Alpa.

Null Stern Hotel

Prva iteracija idejnog hotela sagrađena je unutar podzemnog nuklearnog bunkera. Sjedeći na gotovo 2000 metara iznad razine mora, "soba" se nalazi na potpuno otvorenom prostoru, što znači da nema zidova, nema stropova, ali ni prateći bazen, teretanu ili hotelski bar. Gosti koji se odluče rezervirati jedinstveno noćenje od 250 dolara, doživjeti će nezabravno svjetlucavo noćno nebo kakvo nikada nisu vidjeli.

Null Stern Hotel

Zainteresirani gosti mogu rezervirati jednokrevetnu sobu koja dolazi opremljena s lampicom i noćnim ormarićem uz krevet na Null Hoteli Stern web stranici. I dok je najbliža kupaonica 10-ak minuta hoda od kreveta, osobni batler koji dolazi kao dio paketa bit će vam i više nego potreban.

Null Stern Hotel