Prespavajte noć na Eiffelovom tornju

| Travel |

Eiffelov toranj, Pariz

Uskoro će biti moguće prespavati u najsjajnijoj nekretnini u Parizu - u Eiffelovom tornju. Zbog promocije nadolazećeg UEFA Europskog prvenstva u nogometu koji se održava u Francuskoj ovog ljeta, HomeAway pretvorit će Eiffelov toranj u najtraženiji svjetski apartman.

Prostor od 185 kvadratnih metara, poznatiji kao soba za primanje Gustavea Eiffela, obično se koristi za razne funkcije. No, plan popularne internetske stranice koja nudi fanstastičan smještaj za odmor, jest pretvoriti ga u luksuzan apartman u kojem može prenoćiti 5 osoba, uz pomoć poznatog francuskog dizajnera interijera Benoîta Leleua.

Eiffelov toranj, Pariz

Svi potencijalni gosti moraju se prijaviti na #EiffelTowerAllYours natjecanje na službenoj HomeAway stranici (klikni ovdje) te odgovoriti na pitanje: "Što biste Vi i Vaša obitelj učiniti da je Eiffelov toranj Vaš samo za jednu noć?"

Četiri različita pobjednika osvojit će noćenje u Eiffelovom tornju 23. lipnja, 28. lipnja, 4. srpnja, i 8. srpnja, a svatko od njih može sa sobom povesti četvero svojih članova obitelji i/ili prijatelja. Noćenje uključuje luksuznu večeru i zadivljujuć panoramski pogled na grad Svjetla. "Mislimo da je Eiffelov toranj idealno mjesto za stvaranje najboljih nezaboravnih uspomena na odmor", rekao je direktor HomeAwaya Brian Sharples.

Natječaj završava 31. svibnja.

Eiffelov toranj, Pariz