Pogledajte kako izgleda novi Disney Star Wars hotel

| Travel |

Disney je objavio fotografije svog dugo očekivanog hotela Galactic Starcruiser s temom Star Warsa koji bi se trebao otvoriti sljedeće godine u svjetskom resortu Walt Disney na Floridi.

Posjet hotelu je zamišljen kao krstarenje na kojem gosti dolaze i odlaze zajedno na Galactic Starcruiser Terminalu i žive na brodu mitskog Halcyona za vrijeme dvodnevnog boravka.

Dok su na brodu, gosti će boraviti u brodskim kabinama, iskusiti život na brodu i komunicirati s glumačkom ekipom i članovima posade. Svaki prozor u Starcruiseru nudi pogled na drugu galaksiju kako brod putuje od mjesta do mjesta.

Ovim projektom Disney pokazuje svu čaroliju simulacijske tehnologije. "Bit ćete pozvani da uđete u Launch Pod za prijevoz u svemir", navodi se na blogu Disney Parks. "Kroz gornje prozore vidjet ćete kako napuštate stvarni svijet dok skačete u hipersvemir i približavate se sve bliže Halcyonu." Nakon pristajanja na zvjezdani brod, zračna komora se otvara hukom i kročite u glavni atrij brodske palube.

No, neće svi dijeliti isto iskustvo na brodu Halcyon. Gosti mogu sami odabrati svoju avanturu, ovisno o odlukama koje donesu tijekom boravka. Neke mogućnosti uključuju rukovanje svjetlosnim mačem, obilazak mosta zvjezdanog broda i izlet na planet Batuu u Ratovima zvijezda: Galaxy's Edge u parku Disney hollywoodskog studija.

Donosimo vam video kako izgleda posjet ovome čudu simulacijske tehnologije.

Star Wars: Galactic Starcruiser Coming to Walt Disney World Resort