Playground - nova dimenzija zabave!

| Travel |

Playground
Playground

PLAYGROUND novi brand za studentska putovanja - Od underground toura do pool partyja – sve u jednom!

Osiguran ulaz i prisustvovanje najboljim tulumima, cool party mjestima, koncertima i festivalima bez obzira na destinaciju

Brand za mlade "Playground" nakon uspješnog organiziranja događaja pool partya s Freemasonsima, Gramophonedziama te osam drugih DJ-eva sredinom 2013., na kojem se okupilo preko 2.500 mladih iz Hrvatske i inozemstva, organizira nova putovanja i uzbuđenja za mlade u 2014. godini.

Playground je novi turistički brand za studente, mlade i sve koji se tako osjećaju, a koji će se razvijati pod krilaticom: Nova dimenzija zabave/New dimension of fun jer uz ponudu za mlade u Hrvatskoj već razvija planove za predstavljanje Hrvatske kao top destinacije mladima u inozemstvu. Playground na svakom putovanju osigurava prisustvovanje najboljim tulumima, najboljim party mjestima, koncertima i festivalima bez obzira na destinaciju. Mladi čine sve veći postotak ukupnog broja svjetskih putnika. Prije svakog putovanja, više no ikad, informiraju se o svakoj destinaciji. Sukladno tome spremni su na nove izazove, a mi smo tu da im to i osiguramo, rekao je Zvonimir Androić osnivač Playgrounda.

Playground
Playground

Playground je zaživio sredinom 2013. unutar Via-toursa, turističke agencije specijalizirane za školska putovanja i s bogatim iskustvom u organiziranju specijaliziranih školskih putovanja, škole u prirodi, maturalnih putovanja te jednodnevnih i višednevnih izleta za srednje i osnovne škole. Playground je osmišljen tako da mladima omogućava kvalitetno provođenje slobodnog vremena te je u potpunosti posvećen osiguranju maksimalnog užitka i doživljaja na određenoj destinaciji.

U ovoj godini bogatu ponudu Playground počinje najavom dva nezaboravna putovanja:

Playground
Playground Beograd - cover

STUDENTSKO PUTOVANJE BEOGRAD, 3 dana, 28.2. – 2.3. 2014.

Beograd: Od underground  toura do zabave na splavovima i posjete Kuće cvijeća

U tri dana intenzivnog druženja s Beogradom, posjetitelji će nakon smještaja u hotel moći razgledati Kalemegdan te uskočiti u „Party Tram“ - zabavni  tramvaj uz panoramski razgled grada. Opcija je odlazak na „Belgrade Underground Tour“ i otkrivanje misterija podzemnih puteva iz doba Rimskog carstva i Austro-ugarske. Navečer je organiziran odlazak na party na splav, DJ house večer. Drugi dan organizira se posjet sajmu vina „Beo Wine Fest“. Na rasporedu je i posjet Muzeju povijesti Jugoslavije i Kući cvijeća. Uz lokalnog vodiča može se saznati sve o životu Josipa Broza Tita te nastanku i propasti Jugoslavije. Slijedi kratki odmor i izlazak na organizirani party i koncert grupe S.A.R.S. u Omladinskom domu. Trećeg dana nakon check outa opcionalan je posjet Belom dvoru i Kraljevskom dvoru, rezidenciji prijestolonasljednika kralja Aleksandra II. Treći dan u planu je kava na „Beogradskoj špici“ u Knez Mihajlovoj ulici, shopping suvenira i ručak. Polazak za Zagreb. Povratak u Zagreb se očekuje u kasnim večernjim satima

Playground
Playground Budimpešta - pozivnica

STUDENTSKO PUTOVANJE BUDIMPEŠTA, 3 dana 7. 3. – 9. 3. 2014.

Što je bolje u Budimpešti: Zabava ili noćni život ili oboje podjednako?

Odgovor na ovo pitanje ujedno je i najkraće pojašnjenje što čeka posjetitelje. Po dolasku u Budimpeštu, Playground odmah vodi prema Citadelli na brdu Gellert otkud se pruža panoramski pogled na mostove Budim i Peštu, zatim slijedi razgledavanje gradskih znamenitosti i obilazak trgovina. Vrijeme potrebno za odmor valja iskoristiti do 21.00 sat kada je planiran polazak u tzv. Bar crawl najpopularniji obilazak noćnog života Budimpešte s jedinstvenim pubovima, ponudom pića i atmosferom. Drugi dan ujedno je i Playground pool party dan! Party se održava u Lukacs Bath Therme bez obzira na vremenske uvjete. U slučaju jake kiše odvija se u zatvorenom prostoru, a hladno vrijeme ne predstavlja problem. Putnici koji prežive pool party imaju ulaznicu za doručak i osiguran put kući u Zagreb. Svi ostali moraju ponoviti gradivo!