Paramount otvorio prvi hotel

| Travel |

Filmski studio Paramount poznat je po filmovima kao što su Nemoguća misija, Forrest Gump i Kum, a sada su odlučili proširiti svoje horizonte i otići korak dalje te su u procesu stvaranja nove grupacije hotela pod imenom Paramount Hotels & Resorts.

Globalni planovi obuhvaćaju gradove Los Angeles, Dohu, Dubai i glavni grad Saudijske Arabije, Rijad. Prvi u nizu hotela otvoren je početkom mjeseca u na Egejskoj obali u turskom gardu Bodrum. Hotel se prostire na površini više od 100 000 četvornih metara. Ovo luksuzno odmaralište skriveno je u šumi borova, a zračna luka je na udaljenosti od samo 25 kilometara što ovaj hotel čini mjestom do kojeg se brzo i lagodno može doći. Hotel također ima i privatnu marinu za jahte za sve one dubljeg džepa koji se požele ovdje odmoriti. 

Hotel punog imena The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts ima 135 luksuzne sobe s panoramskim pogledima na more, kao i zasebne vile. Sve luksuzne vile veličine su od 195 kvadrata do čak nevjerojatnih 900 kvadrata opremljenih vlastitim unutarnjim i vanjskim bazenima pomno skrivenih od znatiželjnih očiju, turskim hammamom i sobama za masažu.

Na izbor hotel nudi četiri restorana, a na plaži će vas zabavljati Blue Marlin koji izvorno dolazi iz Ibize i poznat je po svojoj opuštenoj atmosferi, koktelima i mediteranskoj kuhinji.