Ovo je najpopularniji hotel na svijetu prema TripAdvisoru

| Travel |

Najpopularniji hotel na svijetu

Hoteli diljem svijeta rade sve kako bi privukli broj posjetitelja neovisno o sezoni i godišnjem dobu, međutim, bez obzira na sve, postoji jedan faktor koji je bitniji od ičega, lokacija.  Kako je lokacija najbitnija kod odabira smještaja kada planiramo putovanje dokazuje i hotel Best Western Premier Grand Canyon Squire Inn u Arizoni, hotel koji ima najviše rezervacija na TripAdvisoru.

Najpopularniji hotel na svijetu

Hotel se sastoji od čak 318 soba, uključujući deluxe sobe i apartmane, teretanu, zatvoreni i otvoreni bazen, vodopade, igrališta za tenis i slično. No ono što najviše privlači posjetitelje koji se odluče za rezervaciju upravo ovog hotela je njegova lokacija.

Najpopularniji hotel na svijetu

Prema recenzijama, ovaj hotel s 5 zvjezdica vrlo je udoban hotel na prikladnoj lokaciji koja je samo 7 minuta južno od ulaza u nacionalni park Grand Canyon i 4 minute sjeverno od zračne luke Grand Canyon.

Najpopularniji hotel na svijetu

Osim toga hotel nudi besplatan “grab and go” doručak od 5.30- 6.30 pa je savršen za ranoranioce. Prema TripAdvisoru, ostali hoteli s najviše rezervacija širom svijeta uključuju The Croke Park u Dublinu, Montague u Londonu, Hotel Europa u Madridu, i Park Lane Hotel u New Yorku.