Ovo je najbolji boutique hotel u Europi

| Travel |

Quinta da Bela Vista na Madeiri proglašen je najboljim boutique hotelom u Europi.

Podižući trofej za vodeći europski boutique hotel na prestižnoj dodjeli nagrada, World Travel Awards 2019, Quinta da Bela Vista osvojila je titulu najboljeg hotela u konkurenciji s hotelom Dukes iz London, Hotel d'Angleterreom iz Ženeve i Kivotosom s Mykonosa.

Ovaj hotel s pet zvjezdica i pogledom na zaljev Funchal na portugalskom otoku Madeira okružen je bujnim vrtovima i pruža nevjerojatan pogled na Atlantski ocean i krovove glavnog grada Funchala.

Instagram/@quintabelavista_madeira

Lako je shvatiti zašto je Bela Vista odnjela glavnu nagradu. Sa samo 89 soba, elegantnim, luksuznim, tradicionalnim interijerom i mirnim okruženjem, hotel sadrži brojne visokokvalitetne sadržaje koji osiguravaju pravo opuštanje. Uključuje otvoreni grijani bazen sa sunčalištem, teniske terene, saunu, hidromasažnu kadu i teretanu koji su besplatni za goste sve goste hotela. Elegantne sobe s pogledom na zadivljujuće cvjetne prizore pune boja  pozivaju vas na sunčanje tijekom cijele godine. Hotel je, također,pohvaljen za izvanredno osoblje i sjajnu gastronomsku ponudu.

Instagram/@quintabelavista_madeira

Bilo da se divite pogledu s bazena ili balkona, uživat ćete u prirodnim ljepotama koje okružuju hotel. Ako tražite mir i tišinu, onda je ovaj hotel, smješten u tropskom okružju, savršen izbor za vas.

Instagram/@quintabelavista_madeira