Off Paris je prvi pariški plutajući hotel

| Travel |

Potrebno je doista nešto originalno kako biste se kao pariški hotel istaknuli u moru luksuznih hotela, no lanac francuskih butik hotela Elegancia udružio je snage s tvrtkom Citysurfing koja se bavi plutajućim strukturama kako bi kreirali Off Paris,  +novi hotel koji pluta na gradskoj povijesnoj rijeci Seini. Izgrađen u preuređenom katamarnu, objekt s tri zvjezdice ima 58 soba čije se cijene kreću od 170 do 483 dolara po noći. A budući da je kupanje u Seini tehnički ilegalno (iako će se to promijeniti do 2024. godine), Off Paris ima otvoreni bazen kako bi se gosti mogli ohladiti tijekom vrućih pariških ljeta.

Off Paris hotel

Dok europski gradovi poput Kopenhagena, Londona i Budimpešte se već mogu pohvaliti plutajućim hotelima, Off Paris bit će prvi takve vrste u glavnom gradu Francuske. Hotel je dio novog pokreta pokrenutog od strane Parižana koji žele oživjeti grad kao društveni prostor. "Stvorena je velika praznina, nije bilo poveznice između Seine i pariškog života", rekao je Tal Lancman, polovica nagrađivanog dizajnerskog dvojca koji stoje iza dizajna hotela. "U našem dizajnu, proslavili smo novo gradsko iskustvo koje nije postojalo u Parizu sve do sada."

Nakon što je odvučen niz rijeku od Rouena, Off Paris postaje najveći usidren brod u Parizu, što znači da ima dosta prostora za ne-goste hotela koji samo žele uživati ​​u koktelu (ili tri) uz zadivljujući pogled na grad iz hotelskog fantastičnog bara. Samo se nadamo da ne patite od morske bolesti. 

Off Paris hotel