Odlične destinacije za potpuno drugačiji medeni mjesec

| Travel |

Odlične destinacije za ne tako običan medeni mjesec
Odlične destinacije za ne tako običan medeni mjesec

Mladenci većinom žele otići na egzotična mjesta za vrijeme svog medenog mjeseca i pod time najčešće misle na Tenerife, Maldive, Sejšele ili Tahiti. Neki pak smatraju medeni mjesec idealnim za putovanje u Pariz, Barcelonu, Miami ili New York, no ovaj su put odabrana mjesta koja su idealna za ne tako običan, ali nadasve egzotičan medeni mjesec. 

Istina je da se u neke lokacije doista poprilično udaljene od Hrvatske, no za medeni se mjesec isplati putovati i malo dalje. Putujmojefitno.com.hr predložio je ovih 5 destinacija do kojih možete najjeftinije doći upravo uz njihovu pomoć.

1. Kambodža

Kambodža
Kambodža

Južnoistočni dio Azije je stvarno povoljan cijenom. Najskuplji dio putovanja je sama avionska karta koju vam putujmojefitno.com može pronaći vrlo povoljno. Osim avionske karte ništa drugo ondje nije skupo. Idealno je za medeni mjesec u trajanju duže od 12 dana te je izuzetno povoljno financijski i produžiti odmor. Kambodža je vrlo zanimljiva i nadasve lijepa destinacija za jedan egzotični medeni mjesec.

2. Krstarenje Karibima

Karibi
Karibi

Ovo nije ni upola skupo kao što vjerojatno zamišljate. Najskuplji dio je avionska karta do Miamija koju vam također putujmojefitno.com može pronaći povoljnije. Ostalo je sve više-manje financijski dostupno i za manje budžete jer 7-dnevno krstarenje Karibima s polaskom iz Miamija može biti dostupno već od samo 299 eura s uključenim all-inclusiveom što znači da osim avionske karte morate platiti još 500 – 600 eura za dvije osobe na 7 dnevno krstarenju za Bahame, Bermude i slična otočja.

3. Dominikanska Republika

Dominikanska Republika
Dominikanska Republika

Za razliku od Maldiva, Sejšela, Bora Bora ili Mauritiusa ova destinacija je isto toliko lijepa, a gotovo 50% povoljnije u svakom drugom pogledu. Posebno bi istaknuli povoljni smještaj i lakoću putovanja iz Hrvatske tj. već sa svakodnevnim letovima iz Venecije.

4. Texas

Texas
Texas

Zašto ne? Texas je jedna od najboljih destinacija koje su idealne za rent-a-car i uživanje u američkom road tripu, priroda je nevjerojatna, a nadomak ruke vam se nalaze dijelovi svijeta koje sigurno želite vidjeti barem jednom u životu.

5. Meksiko

Mexico
Mexico

Meksiko je san snova za egzotični medeni mjesec. Bez obzira u koje mjesto otišli promjeniti će vam pogled na život.