Od sada se možete vjenčati u Disneylandu

| Travel |

Disneyland

Ako ste oduvijek sanjali vaše vjenčanje iz bajke i maštali o tome da se osjećate kao princeza na vašem posebnom danu, imate sreće jer vaši snovi mogu postati stvarnost. Disneyland je poznato mjesto vjenčanja već duže vrijeme, ali njihova nova ponuda najčarobnija je do sada i omogućuje vam da iznajmite cijeli zabavni park samo za sebe.

Disneyland

U svojoj objavi, Disney World predstavio je svoj najnoviji program Magic Kingdom After Hours Experience koje vam omogućuje da se udate u Magičnom parku po noći, nakon što svi turisti napuste zabavni park.

Disneyland

Promotivni spot za novi vjenčani paket uključuje vožnju kroz cijeli park u Pepeljuginoj osvijetljenoj kočiji, uz ikonični dvorac u pozadini. Bajkovito vjenčanje odvija se oko 11 sati uvečer i može se prilagoditi bilo kojoj bajci po vašem izboru, a na vjenčanje možete ugostiti oko 300-tinjak uzvanika u Fantasyland dijelu parka. 

Magic Kingdom After Hours Wedding I Disney Weddings

Promo fotografije i skice pokazuju prekrasne zlatne svijećnjake i cvjetne dekoracije te predivan pogled na Disneyjev dvorac, a izgledaju bolje nego što bi ijedan film o princezama mogao izgledati. Dakle, od sada možete ostvariti svoje vjenčanje iz bajke sa svim svojim prijateljima i obitelji.

Disneyland

Naravno, i u ovome postoji kvaka: Cijena jednog ovakvog događaja kreće se od vrtoglavih 180 000$ pa nadalje, što znači da ako želite postati princeza, morate imati kraljevski budžet kako bi to ostvarili...