Od sada možete odsjesti u Barbie Malibu kućici iz snova

| Travel |

Za sve Barbie djevojke snovi su se ostvarili.

Od sada možete odsjesti u Barbie Malibu kućici iz snova!

Barbie je postala domaćin  i dopustila gostima da odsjednu u njezinoj kućici iz snova u prirodnoj veličini u Južnoj Kaliforniji.

Od srijede, 23. listopada, Kućica iz snova dostupna je za četvero gostiju za jednokratni boravak ili dvije noći. Naravno, ovo ostvarenje snova ne dolazi besplatno, ali cijena nije velika kao što biste mogli očekivati.  Naime,za noć u ovoj vili potrebno je izdvojiti  60 dolara, plus porez i pristojbe.

Instagram/@barbie

Uz kuću, ovo iskustvo, koje slavi 60. godišnjicu marke Barbie, uključuje i niz bonus mogućnosti. Prema Barbie priopćenju, gosti će, također, meet-and-greet s frizerkom Jen Atkin , uz make over kose od strane frizerskih salona Mane Addicts Creator Collective.

Gosti će dobiti i jedan sat mačevanja s Ibtihajem Muhammadom , lekciju kuhanja s Ginom Clarke-Helm , kao i obilazak Memorijalnog svemirskog centra Columbia s pilotom i inženjerom zrakoplovstva Jill Meyersom.

Instagram/@barbie

Kućica iz snova sadrži dvije etaže s dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, infinity bazen, kino, hobi studio, sportski teren, prostor za meditaciju, vanjsku trpezariju i potpuno opremljenu kuhinju te pogled na ocean.

Zato ako se ikada nađete u posjeti Južnoj Kaliforniji, nemojte zaobići Barbie Malibu kućicu iz snova i doživite nezaboravno iskustvo.

Instagram/@barbie