Nova tajna Jadrana: ljetovanje u kućicama uz samo more

| Travel |

Mobilne kućice u Adriatic kampu Perna Baško Polje

Jedna ste od onih osoba koja obožava prirodu, jadransku obalu, šum mora i ljeti bi najradije spavali na plaži, kod hotela jednostavno ne volite njegovu veličinu, gužvu, masovnost i što u njemu nemate svoj mir. U mladosti ste kampirali s roditeljima i tada su vam ljeta bila najdraža, tišina i hladnoća šume u vrućim ljetnim danima nezamjenjiva vam je, a intimnost atmosfere koju imate na svojoj parceli i u svom šatoru nešto je o čemu maštate i dalje. Ipak, auto kućicu koju su nekada imali svi, vaša obitelj nema već desetljećima, a vi jednostavno niste više za gradnju šatora, spavanje na vreći na podu, suživot s raznim jadranskim bubama i jednostavno volite luksuz koji vam apartman ili hotel pruža. Najradije bi da vam netko izgradi malu kućicu uz more, na samoj plaži kako bi nesmetano uživali u blagodatima hrvatske obale, a opet da vaša kućica ima sve ono bez čega danas ne možemo: kupaonicu s tušem i WC-om, kuhinju s hladnjakom i štednjakom, klimu i naravno televiziju.

Od ovog ljeta hrvatska turistička ponuda ima baš to, luksuzne mobilne kućice smještene u kampovima odmah uz more. Možete birati između dvije rajske i vrlo popularne destinacije u Dalmaciji: kampova Perna i Baško polje.

Mobilne kućice u Adriatic kampu Perna Baško Polje
Mobilne kućice u kampu Baško Polje

Odmor na ovakvom mjestu definitivno je odmor za sve koji žele kompletan doživljaj prirode, ali se istovremeno ne žele odreći komocije i komfora. Kampiranje u mobilnim kućicama može se usporediti s kampiranjem u prirodi uz udobnost vlastitog doma. Ove kućice od cca. 32 kvadratna metra, idealne su i za obitelji i mlađu kampersku ekipu jer ovisno o modelu primaju do 6 osoba i kao što smo rekli sadrže sve potrebno za udoban i opuštajući odmor.

Mobilne kućice u Adriatic kampu Perna Baško Polje
Mobilne kućice u kampu Baško Polje

Ono što se nama najviše sviđa je predivna natkrivena terasa koju ima svaka kućica, a na kojoj možete bezbrižno provoditi cijele dane, ujutro na njoj doručkovati, popodne pročitati knjigu, zatim se prošetati par metara i skočiti u more te se vratiti na odmor u vaš ljetni dom dok je večer rezervirana za kartanje, vino, sir i opuštanje te gledanje zvijezda.

Za one koji ne znaju, kamp Perna nalazi se na poluotoku Pelješcu, nedaleko Orebića dok se kamp Baško Polje smjestio nedaleko mjesta Baška Vode na predivnoj Makarskoj rivijeri, poznatoj po zadivljujućim šljunčanim plažama i kristalno čistom moru.

Mobilne kućice u Adriatic kampu Perna Baško Polje
Tlocrt mobilne kućice Hvar

Ako svoj godišnji odmor želite provesti u prirodi, okruženi zelenilom i čuti opuštajući šum mora te osjetiti miris borove šume, a preferirate komforan i kvalitetan smještaj, tada su mobilne kućice idealan izbor za vaš savršen odmor na moru.  Mi smo svoje kućice za ovu sezonu već rezervirali, a ako nam se želite pridružiti sve informacije naći ćete ovdje.