Nova prilika za rad u najvećoj međunarodnoj zrakoplovnoj kompaniji

| Travel |

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija, traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja te organizira „Dane otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“.

Zainteresirani kandidati iz kontinentalne regije mogu doći na Dan otvorenih vrata u petak, 14. veljače točno u 9 sati u hotel Westin u Zagrebu na adresi Izidora Kršnjavog 1 dok kandidati koji dolaze iz Dalmacije mogu u svojim kalendarima zabilježiti nedjelju, 16. veljače u 9 sati u hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu, Put Trstenika 19.

Nove pozicije otvorene su za žene i muškarce, a Emirates traži kandidate koji odražavaju vrijednosti koje kompanija njeguje, poput profesionalnosti, empatičnosti, progresivnosti, vizionarstva i kozmopolitskog svjetonazora.

Zainteresirani kandidati trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom te im se preporučuje da ispune i online prijavnicu putem internetske stranice Emirates Group careers prije dolaska na Dan otvorenih vrata.

Emirates trenutno zapošljava više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 130 nacionalnosti kabinskog osoblja koje brine o putnicima na letovima Emiratesa, a više informacija i detalja o selekcijskom postupku možete pronaći ovdje.

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit „paket“ koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme tijekom boravka u Dubaiju.

Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija koje se nalaze na šest kontinenata, a na njih imaju pravo i članovi obitelji zaposlenika.

Emirates je na hrvatskom tržištu prisutan od 2017. godine i nudi letove iz zračne luke „Franjo Tuđman“ u Zagrebu zrakoplovom tipa Boeing 777-300ER, a trenutno leti u više od 150 odredišta u 84 zemlje na šest kontinenata.

Kandidatima koji će postati dio kabinskog osoblja aviokompanija nudi priliku za razvoj karijere putem edukacija i jedinstvenog kulturnog i međunarodnog okruženja.