Ni Empire state Building ni Top of the Rock, ovo je najbolji pogled na New York

| Travel |

 Stotine ljudi već su u redu za svoje mjesto na ovoj prekrasnoj terasi u Williamsburgu, i to s punim pravom jer ovo je najljepši pogled na New York. 

Otkako se hotel William Vale otvorio prošlog rujna, instantno je postao glavno mjesto druženja u Brooklynu. Smješten u Brooklynskoj četvrti Williamsburg, koji je jedna od najživotopisnijih dijelova New Yorka i stoji pravo uz bok popularnoj četvrti Soho koja se nalazi u samom srcu Manhattana. Ovaj butik hotel od otvorenja pravi je sinonim za gostoprimstvo i luksuz na opušteni način kakav i priliči Brooklynu.

Svjestan svog okružja, William Vale hotel nije izgubio umjetničku atmosferu koja vlada ovom četvrti, kao i događanjima u okruženju. Prava biser hotela leži u njegovoj terasi na krovu s prekrasnim pogledom na nebodere Manhattana. Hotel ima 183 sobe koje su uređene u minimalističkom stilu s vlastitim balkonima s kojih gosti mogu uživati u pogledu.

Uzevši sve u obzir, nije ni čudo da se svakodnevno stvaraju redovi na ulazu ove terasa jer je prava turistička atrakcija i postaje neizostavno mjesto svakog posjeta Velikoj Jabuci