Najljepši vanjski bazeni u planinama

| Travel |


Okruženi planinskim šumama i stijenama, idealno uklopljeni u krajolik ili veličanstveno iznad njega, ovi bazeni su pravo savršenstvo.

Plivanje zimi u vanjskim grijanim bazenima iskustvo je koje se pamti, pogotovo kada ste okruženi prekrasnim krajolikom i snijegom. Donosimo vam 5 najljepših vanjskih bazena u planinama gdje i vi ovu zimu možete provesti u opuštanju nakon napornog dana na skijama.

Hotel 7132 - Švicarska
Idealno mjesto za odmor or intruzivnog svijeta gdje se napokon možete posvetiti samima sebi. Minimalistički hotel za odmor duše i tijela uz termalne kupke i spa centar.

Alpin Panorama Hotel Hubertus - Italija
U ovom hotelu bazen je glavna atrakcija. Također je jedna od najprepoznatljivijih građevina, a sve zbog toga što se bazen od 25 metara napravljen od betona s betona sa staklenim dnom, diže se iznad tla čak 12 metara.

Aqua Dome - Austrija
Poznato termalno lječilište u austrijskim Alpama između dvije planine, čija arhitektura odražava lokalni krajolik, Meka je za poznavatelje alpskih izvora i vrhunskih toplica. Termalne vode dolaze u hotel iz izvora koji se nalazi na dubini od 1.865 metara.

Hotel Schwarzer Adler Kitzbühel - Austrija
Da biste nakon saune uživali u kupanju u velikom bazenu s podvodnim zvučnim sustavom, morat ćete se ohrabriti i trčati malo iznad mraza, ali svi znamo da je to još korisnije za tijelo.

Hotel Villa Honegg - Švicarska
Kažu da je Villa Honegg najmanji boutique hotel u Švicarskoj, ali to ga čini još zanimljivijim. Topla voda koja je uvijek na 34 stupnja i glazbena pratnja svakako doprinose divljenju u spektakularnim pogledima.