Najljepši podvodni hoteli na svijetu

| Travel |

5 najljepših podvodnih hotela na svijetu

U cijelom svijetu možemo pronaći i rezervirati sobe ili apartmane u hotelima u kojima možemo uživati u modernim, ali i poštenim standardnim pogodnostima. Međutim, našla se skupina putnika koja je počela željeti više - ne samo vidjeti i učiniti više u inozemstvu, nego i doživjeti jedinstveno hotelsko iskustvo.

Kako se zbog toga javlja sve veća potreba za nečim drugačijim i jedinstvenim, vlasnici hotela odlučili otvoriti su zamijeniti svoje pomalo obične lokacije hotela potpuno neobičnim i originalnim. Neki od njih su otvorili svoje hotele u središtu pustinje, neki od njih su odlučili graditi hotel u jedinstvenom obliku, no prilično velika skupina vlasnika hotela odlučila je izgraditi hotele pod vodom. Pogledajte 5 najljepših podvodnih hotela na svijetu, među kojima je svakako najljepši gore prikazan The Manta Resort na Pemba otoku u Zanzibaru.

Ovaj jedinstven, luksuzan i prekrasan hotel je sve što putnik može poželjeti - nalazi se u neposrednoj blizini otoka Pemba koji pripada Zanzibaru, a tri razine ovog hotela pružit će vam priliku da uživate u morskom životu, toploj vodi i vrućem tropskom suncu čak i bez napuštanja svoje sobe.

Najbolji dio jest činjenica da ćete imati prekrasnu, dobro odvojenu sobu kako bi vaša privatnost ovdje bila 100%. Doista, The Mantra Resort je nešto najbolje u čemu možete uživati ​u podmorskom svijetu, romantici i vrućem suncu bez ometanja problema koji vas možda muče kod kuće.

Shimao Wonderland Intercontinental, Šangaj, Kina

5 najljepših podvodnih hotela na svijetu

The National Aquarium, Baltimore, SAD

5 najljepših podvodnih hotela na svijetu

Jules’ Undersea Lodge, Key Largo, Florida, SAD

5 najljepših podvodnih hotela na svijetu

Lovers Deep, St. Lucia

5 najljepših podvodnih hotela na svijetu