Najljepša europska planinska koliba za uživanje u zimskoj idili

| Travel |

Chalet Bear je prekrasna privatna i iznimno luksuzna planinska koliba koja se nalazi u ekskluzivnom skijalištu Klosters u Švicarskoj. Sjajna koliba Chalet Bear koju možete iznajmiti (po ne baš pristupačnim cijenama), jedna je od najboljih europskih planinskih koliba prema Daily Telegraphu koji je napravio popis od deset najboljih apartmana za iznajmljivanje u Švicarskoj. Kao najbolja od 10 najboljih privatnih planinskih koliba u Švicarskoj, sjedi na malom brežuljku te tako nudi senzacionalan pogled, no ono što je još bolje, samo je 5 minuta udaljena od žičare i centra sela.

Chalet Bear

Jedna od posljednjih pravih planinskih koliba koje su opstale u Klostersu, ova iznimno lukuzna planinska vikendica u potpunosti je obnovljena 2006. godine. Ima 4 spavaće sobe i 4 pripadajuće kupaonice te je opremljena za 8 osoba. Osobni kuhar i čuvar kuće pobrinut će se oko svih vaših potreba, dok se vi možete opustiti ispred kamina nakon skijanja ili u vanjskom jacuzziju s pogledom na skijalište i prekrasno zvijezdano nebo.

Chalet Bear

Osim savršenih terasa na kojima možete objedovati, ova planinska koliba ima čak 3 kamina, od toga jedan u glavnoj spavaćoj sobi i sve potrebne moderne gadgete. Iako gotovo nedostupna, možda jednom osvojimo na Eurojackpotu...

Chalet Bear