Najljepša bajkovita šumska koliba u srcu Gorskog Kotra

| Travel |

U vremenima kada nam druge države nisu tako lako dostupne i kad većina putovanja i nije neka opcija, velika većina nas se bacila na dodatno proučavanje svih krajeva Hrvatske. S obzirom na geografski smještaj, Hrvatska ima sve - i more i planine, i sunce i snijeg, a posljednjih godina upravo je ovo potonje sve interesantnije. Naime, Plitvice, Lika i Gorski kotar postaju domovi sve više predivnih planinskih kuća, luksuznih vila i savršenih mjesta zimski odmor. Baš nedavno, prije dvadesetak dana za goste se otvorila jedna od najljepših bajkovitih šumskih koliba - Forest Home.

Forest Home

U gustoj borovoj šumi, u srcu Gorskog kotara, u općini Mrkopalj, smjestila se raskošna moderna vila „Forest home“. Idealna za nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima, ova vila spaja vrhunski komfor modernog smještaja, rustikalnost i netaknutu prirodu.

Forest Home

Ova luksuzna kuća za odmor prima 6 do 8 osoba i ima sve potrebno za uživanje u mirnom obiteljskom odmoru. S tri spavaće sobe i dvije kupaonice idealna je za dvije obitelji ili tri para, a u svojih dvjesto kvadrata ima i igraonicu i saunu.

Forest Home

Radi se o prostranom interijeru na tri kata s velikim predivnim staklenim stijenama i pogledom na prirodu. Od sitnica koje su zgodne tu je naravno kamin, ali i mnogima omiljeno podno grijanje koje puno znači kad su vani minusi i sve je prekriveno snijegom.

Forest Home

Ako želite vrijeme provoditi na svježem zraku ima zimski vrt s natkrivenim roštiljem i jacuzzijem, kao i igralište. Kuća je izgrađena izvana, ali i uređena iznutra većinom u drvo. Ni drveni podovi, namještaj i detalji oplemenjeni su modernim komadima, veselim bojama i materijalima koji daju dozu modernosti u cijeloj rustikalnoj priči.

Forest Home

Staklene stijene kroz sve tri etaže daju pogled na predivno prirodno okruženje, snijeg, šumu i zvjezdano nebo noću. 

Forest Home

Ova kuća je jednostavno savršena za bijeg u netaknutu prirodu na nekoliko dana i izolaciju od svakodnevnog ludila koje nas ovih dana okružuje. U nastavku pogledajte predivne fotografije koje su već same po sebi dovoljne da vam odmore dušu, a sve detaljnije informacije oko ovog smještaja pronađite na njihovoj službenoj web stranici.

Forest Home
Forest Home
 
Forest Home
Forest Home
Forest Home
Forest Home
Forest Home
Forest Home
Forest Home
Forest Home
 
Forest Home
Forest Home
Forest Home
Forest Home
Forest Home