Najbolji gradovi za kupnju beauty proizvoda

| Travel |

7 gradova kao stvorenih za beauty shopping!
7 gradova kao stvorenih za beauty shopping!

Ništa ne volimo više od malo relaksirajućeg shoppinga. Ispravak - ništa ne volimo više od malo relaksirajućeg shoppinga u nekom od najboljih svjetskih beauty shopping gradova. 

Od polica francuskih farmacija pa sve do prirodnih beauty meka u Kopenhagenu, svijet je prepun beauty čuda koja samo čekaju biti otkrivena! Danas donosimo 7 najboljih gradova svijeta za kupnju beauty proizvoda. 

1. Pariz, Francuska

Pariz i beauty jednostavno idu ruku pod ruku. Toliko smo već puta pisali i čitali o francuskim farmacijama da se Pariz jednostavno mora naći na broju jedan. Ako obožavate makeup - trgovine poput Mademoiselle Bio i Plein Fard donose apsolutno sve što možete poželjeti od prirodne kozmetike, a Le Bon Marché sadrži sve prestižne, luksuzne brendove koje vam srce poželi. 

2. Sydney, Australija

Iako je Australija poznata po suncu, pijesku i surfanju - također je i ogromna beauty meka. Od velike Sephore pa sve do trgovina s botaničkim beauty proizvodima i izvornim organskim brendovima, svaka će se djevojka zaljubiti u Sydney od prve kupnje. 

3. London, UK

London je odličan grad za bilo koju vrstu shoppinga, ali posebice beauty preparata. Njihove najpoznatije drogerije su Boots i Superdrug, a luksuzni proizvodi će vas oduševiti u trgovinama poput BeautyMarta i Libertyja. Ako obožavate parfeme, Harrod’s Salon de Perfume je vaša ideja raja - 5000 kvadratnih metara najboljih svjetskih parfema na jednom mjestu.

4. New York City, SAD

Grad koji nikad ne spava također je jedna od naših najdražih beauty destinacija. Ljubitelji organskih proizvoda pronaći će puno novih proizvoda u beauty buticima poput CAP Beautyja, a o dostupnosti luksuznih proizvoda da i ne govorimo. Sephora i MAC nalaze se na svakom uglu, a zbog američkih beauty brendova poželjet ćete kupiti poseban kofer samo za šminku.

5. Tokyo, Japan 

Francuske farmacije možda pokupe svu slavu, ali drogerije u Tokiju su čudo svoje vrste - pogotovo zato što su drugačije u svakom smislu. Pune šarenih reklama i nevjerojatnih pakiranja, sadrže od običnih pa sve do neočekivano ludih proizvoda. Napitak od kolagena samo je jedan od njih... 

6. Kopenhagen, Danska

Ako volite "zelene" proizvode, savjetujemo vam da skoknete do Kopenhagena u bližoj budućnosti. Kopenhagen je meka prirodne ljepote i organskih proizvoda u Europi. Magasin du Nord im je glavna beauty trgovina u kojoj ćete naći brendove poput Dr. Hauschke i Aromatherapy Associates. Pure Shop je trgovina samo s organskim proizvodima te je najveća takva trgovina u Europi. 

7. Seoul, Južna Koreja

I naravno, niti jedan shopping vodič ne bi bio potpun bez Seula. Korejska beauty industrija svakako proživljava procvat, a Seul je srce svega. Novi proizvodi i nove inovacije stvaraju se svakoga dana te preporučujemo da unaprijed napravite mjesta u kovčegu, ako planirate put u Koreju.