Najbolji beach barovi na našoj obali

| Travel |

Instagram/@camilacoelho

 

Zabava se ljeti seli na plaže.

Nakon sunčanja i kupanja idealno mjesto za svratiti na osvježenje su beach barovi. Želite li popiti kavu ili koktel te u isto vrijeme uživati u pogledu na more, beach barovi su savršeno mjesto za to. Hrvatska obala bogata je ponudom beach barova u kojima se, osim dnevnog opuštanja, održavaju i noćna događanja.

U nastavku možete pogledati neke od najboljih u Hrvatskoj.

BEACH BAR LAGANINI

Bar se nalazi u uvali Palmižana , a osim bara u ponudi je  i restoran u slučaju da nakon cjelodnevnog plesanja i ispijanja koktela ogladnite. Ako niste jedni od onih koji su na Palmižanu došli partyjati, možete se izležavati na ležaljkama i uživati u pogledu na more.

Instagram/@ljetoincroatia

IPANEMA BEACH BAR

Ovaj bar smješten je na otoku Čiovu u mjestu Okrug donji te se nalazi tik uz more. Savršeno je mjesto za ispijanje koktela dok ležite u ugodnim ležaljkama i upijate sunce.

Instagram/@ipanema_beach_bar

BOWA DUBROVNIK

Ovaj popularni dubrovački bar jedan je od najljepših na našoj obali. Bowa izgleda kao da se nalazi na nekoj od najegzotičnijih pješčanih plaža. Ovaj prekrasni ambijent, zasigurno, će učiniti da se osjećate poput filmske zvijezde na nekoj udaljenoj destinaciji.

Instagram/@bowa_dubrovnik

SANTOS BEACH BAR

Beach Bar Santos, smješten na Pudarici, najpoznatijoj plaži na otoku Rabu koja, svojom lokacijom i događanjima, osvaja posjetitelje iz godine u godinu. Ovaj je bar mjesto na kojem tijekom dana možete uživati u pogledu na more i pićima, a navečer se opustiti na tulumima i koncertima.

Instagram/@santosbeachbar

ZEN BEACH CLUB

Zen beach club, koji se nalazi u Splitu, i njegove ležaljke koje jako podsjećaju na krevete kao da su stvorene za cjelodnevno ljenčarenje uz koktele i ekipu. Kako se približava večer tako atmosfera iz dnevne pretvara u partyjanersku te započinje ludi noćni provod.

Instagram/@zenbeachclub