Najbolje svjetske destinacije za sve obožavatelje životinja

| Travel |

 Ako ste imalo slični nama, vaš prvi instinkt kada vidite psića u javnosti jest gugutanje, topljenje i tepanje. Pa zašto onda ne biste svoju opsesiju s krznenim ljepotanima iskoristili za svoju sljedeću avanturu? U nastavku donosimo 7 svjetskih destinacija koje su gotovo stvorene za ljubitelje životinja!

NAIROBI, KENIJA

Jeste li se ikad pitali kako bi bilo ručati pored ovih prekrasnih bića? Giraffe Manor nalazi se odmah do glavnog grada Kenije, a možete ih vidjeti izbliza kao što to niti jedan drugi zoo na svijetu ne nudi. Prekrasan hotel usred resorta služi i ljude, ali i žirafe - koji će se često naluknuti kroz prozor da provjere što imate za ručak...

THE SAFARI COLLECTION
THE SAFARI COLLECTION

TOKIO, JAPAN

Ako ipak više volite domaće, umiljate životinje, Japan će vas oduševiti. U kafiću posvećenom isključivo mačkama, poput Nyafe Melange, možete istovremeno uživati u jelu i piću, ali se i družiti s mačkama. Želite ponijeti svojeg mekanog ljubimca sa sobom? Nema problema, u Tokiju ima jako puno pet-friendly hotela tako da vaša mala princeza neće propustiti apsolutno ništa.

GOGOO TOUR
GOGOO TOUR

CRYSTAL RIVER, FLORIDA

Ova sunčana američka država nudi puno više od običnih tematskih parkova. Plivajte s morskim životinjama u King’s Bay Wildlife Refuge resortu ili se vozite staklenim brodom niz Homosassa rijeku. Hej, možda ugledate i neke aligatore, samo im se ne približavajte...

TIPS FOR LIVING YOUR BEST LIFE
TIPS FOR LIVING YOUR BEST LIFE

OTOČJE GALAPAGOS, EKVADOR

Ovaj arhipelag je domovina tisućama rijetkih vrsta uključujući iguane, guštere, morske kornjače, pingvine i morske lavove. Predlažem oda razmislite o 11 dana dugom World Wildlife Fund turu gdje ćete nesmetano istraživati prirodu.

FINCH BAY
FINCH BAY

VELIKI KORALJNI GREBEN, AUSTRALIJA

Kada govorimo o ronjenu, nema boljeg mjesta na svijetu od australskog koraljnog grebena. Kristalno plavo more zadivit će vas svojim bogatim životinjskim svijetom. Radije ne želite u vodu? Tisuće jedinstvenih vrsta, uključujući leptire, jastrebe, klokane, guštere, šišmiše i žabe nalaze se u ovoj Queensland utopiji.

THALA BEACH
THALA BEACH

BAFFINOV OTOK, KANADA

Jeste li ikad sanjali o sanjkanju s 20 neodoljivih haskija? Onda momentalno rezervirajte put do Baffinovog otoka, domovine polarnih medvjeda, arktičkih vukova, kitova i još brojnih drugih životinja. 

ADVENTURE WOMEN
ADVENTURE WOMEN

CHIANG MAI, TAJLAND

Elephant Nature Park, neprofitno je odredište koje spašava i čuva zlostavljane slonove. Posjetitelji mogu hraniti, kupati i naravno, slikati se s ovim nevjerojatnim, veličanstvenim bićima. Plus: psi, mačke i bikovi također kruže po parku. 

A LIFE WITHOUT WHAT-IFS
A LIFE WITHOUT WHAT-IFS