Najbolje destinacije 2016. godine prema Googleu

| Travel |

Ako želite znati što je trenutno u trendu u svijetu, ne trebate zavriti dalje od Google tražilice. Osim čiste zabavne vrijednosti, Googleova povijest pretraživanja može ponuditi neke zanimljive uvide u ono što ljudi misle, osjećaju, rade i planiranju iz svih krajeva svijeta.

Prema zadnjim podacima, kako izvještava Condé Nast Traveler, gradovi koji su najčešće googlani širom svijeta u 2016. godini osvježavajuće su odstupanje od standardnog tria: New York, London i Pariz. Tako vam danas donosimo top tri turističke destinacije u 2016. godini u skladu s našom Google poviješću pretraživanja:

Reykjavik, Island

Reykjavik

Poznat po svojoj raskošnoj polarnoj svjetlosti i svjetski poznate plave lagune, Island je postao jedan od popularnijih destinacija zahvaljujući Icelandairu i njegovom genijalnom programu - gosti koji putuju na relaciji između Sjeverne Amerike i Europe mogu napraviti kratak predah u Reykjaviku, glavnom gradu zemlje, bez dodatnih troškova. Prema Googleu, žene u dobi 25-34 godine su najviše zainteresirane za putovanje u ovaj sve popularniju zemlju i njezin glavni grad.

Havana, Kuba

Havana

Zahvaljujući predsjedniku Obami, karipski otok Kuba vratio se na kartu putovanja za mnoge turiste. Poznat po svojoj šarenoj arhitekturi i automobilima iz 5o-ih godina prošlog stoljeća, glavni grad Havana postalo je hotspot za muškarce u dobi od 35 do 44, javlja Google.

Toronto, Kanda

Toronto

Slično programu Icelandaira, Air Canada eksperimentira sa slobodnim zaustavljanjem u nastojanju da ojača turizam u Torontu. Ako su brojevi su pokazatelji, čini se da se funkcionira, pogotovo kod muškaraca u dobi od 25 do 34 godine. S obzirom na gastro scenu u Torontu, bogatu hokejašku povijest i zbog jednog od najpopularnijih američkih repera, Drakea, ne možemo reći da smo iznenađeni.