Može li išta bolje od posjete muzeju posvećenom isključivo sladoledu?

| Travel |

Sladoled

Roditelji ne bi trebali imati nikakvih problema uvjeriti svoju djecu da posjete najnoviji njujorški muzej koji je posvećen isključivo našoj omiljenoj smrznutoj poslastici - sladoledu. I, dok Muzej sladoleda tehnički doista i jest muzej, na tren zvuči kao da je Willy Wonka odlučio otvoriti tvornicu čokolade s interaktivnim izlošcima koji bi trebali oduševiti čak i najizbirljivije umove i nepca.

Muzej opisan kao mjesto gdje ćete moći usvojiti sva svoja sladoledna iskustva, otvara se u njujorškom Meatpackingu 29. srpnja, a nudit će jestive balone, divovski "suradnički" sladoled, čokoladnu sobu i divovski bazen s duginim mrvicama.

Muzej sladoleda New York

Naravno, neće nedostajati degustacija, osobito od strane ludog kulinarskog znanstvenika dr. Irwina Adama, koji će posluživati futurističke deserte u Food Future studiju. Tu će također biti izabran i "okus tjedna" koji će predstavljati najinventivniji sladoled toga tjedan u New Yorku. Djeca će pronaći upravo ono što traže u Muzeja sladoleda - osim poslastica očekuje ih igralište koje dolazi opremljeno s ljuljačkama u obliku sladolednog sendviča i mnogim drugim sladolednim napravama. Samci će najvjerojatnije posjetiti Tinder Land izložbu koja će se odvijati pod pokroviteljstvom popularne aplikacije.

Nažalost, muzej će biti dostupan samo tijekom ljeta - zatvaranje je predviđeno za kraj kolovoza. 

Muzej sladoleda New York