Ljubitelji vina, imamo ideju za savršen vikend u Hrvatskoj!

| Travel |

Vikend za pamćenje
Vikend za pamćenje - World traveler

 Možda smo na neko vrijeme pauzirali putovanja po drugim europskim zemljama i dalekim destinacijama, ali to je ujedno i sjajna prilika za upoznati neistražene kutke svoje zemlje... Ako su nas nečemu naučili prethodni mjeseci, a onda su tome da je raznolikost Hrvatske jednostavno nesaglediva, a svaki komad zemlje krije neku svoju priču, prirodu, ljude, delicije koje samo čekaju biti otkrivene...

Naravno sve po epidemiološkim mjerama!

A kada svemu navedenom dodate i koju čašu vina, dobijete savršen recept za vikend putovanje krojeno po mjeri vinoljubaca, hedonista, istinskih ljubitelja života. 

Upravo ovakva, vikend putovanja, točnije vikend vinske ture možete pronaći u Putničkoj agenciji World Traveler.

Vikend za pamćenje
Vikend za pamćenje

Ako nemate plan za ovaj sunčani vikend, rezervirajte ga za Vinsku turu po Kutjevu i Baranji. 

Idealna je to prilika da upoznate zemlju graševine, caberneta, rizlinga, chardonnaya i naravno – traminca. Zemlju koja ima za ponuditi sve najbolje od navedenoga.  Vinarije i gospodarstva koje izgledaju kao s razglednice ili slike naive i podrumi koji više podsjećaju na muzeje nego na običan podrum odvest će vas u ambijent bajke. Još kad se tome pribroji kulen za koji kažu da je rođen u Karancu... Teško je zadržati kontrolu da se ne proba sve.

Sjajan, bogati program Vinske ture po Kutjevu i Baranji pronađite ovdje.

Krojen baš po vašoj mjeri, ukoliko želite na malo drugačiji način, kroz čašu vina upoznati svoju zemlju, družiti se s lokalcima, kušati samo domaće, autentično i prirodno i najbitnije – uživati u finoj kapljici u podrumima duge tradicije i vrhunskih vina.

Na vinskoj turi po Kutjevu i Baranji posjetiti ćete 5 vrhunskih vinarija i degustirati najbolja vina ove regije, kušat ćete I finog kulena, učiti kako kuhati fiš ili čobanac te spavati u seoskom gazdinstvu. 

Organiziran je polazak iz Rijeke I Zagreba, a termin putovanja je ovaj vikend 24.10. – 25.10.2020.

Cijena ovog savršenog vikend putovanja s iznimno bogatim programom je 990kn. 

Za sve dodatne detalje javite se ekipi iz World Travelera; možete preko FejsaInstagrama, emaila (info@world-traveler.hr)  ili ih zovite 099 200 22 30 - dostupni su 24/7.

I obaavezno recite da vas mi šaljemo, jer vas čeka boca vrhunskog vina na poklon, na Vinskoj turi Kutjevo & Baranja. 

Živjeli!