Konzervirani zrak vašeg najdražeg grada

| Travel |

Konzervirani zrak iz Pariza

Bili ste na godišnjem u Parizu i jako vam je teško palo što ste se morali vratiti u stvarnost? Studirali ste u New Yorku i sad vam vaš studentski grad neopisivo nedostaje? Ili jednostavno obožavate Prag, ali ne stignete ga posjećivati koliko želite? E pa imamo rješenje za vas, a to je konzervirani zrak vašeg najdražeg grada. Nažalost još uvijek ne postoji konzerva sa zrakom Zagreba ili Splita, ali i to uskoro očekujemo.

Za konzervirani djelić vašeg grada zaslužan je fotograf Kirill Rudenko koji je došao na ovu neobičnu ideju. Za sada na polici možete držati zrak New Yorka, Pariza, Praga, Berlina, Singapura i Rige, no uskoro očekujemo i druge velike i poznate gradove.

Konzervirani zrak iz velikih gradova
Konzervirani zrak iz velikih gradova

Proizvodi se mogu kupiti na Etsyu, a proizvod je prema etiketi 100% prirodan. Etiketa otkriva i namjenu ovih zanimljivih konzervi, naime kaže kako „svježi zrak vašeg omiljenog grada otpušta stres, liječi homesickness i pomaže u borbi s nostalgijom“. Recept je vrlo jednostavan, svaki put kada se osjećate pomalo depresivno i tužno, otvorite jednu od svojih konzervi sa zrakom i prisjetite se atmosfere i fenomenalnog vremena koje ste proveli u svojem omiljenom gradu i odmah ćete se osjećati bolje. Najbolje je da kupite cijeli paket konzervi da u slučaju da ste tužni malo više nego obično pa da otvorite po jednu u svakoj prostoriji vašeg doma.

Ove konzerve su idealne i za one koji žarko žele negdje otputovati, ali nikako da nađu vremena ili novaca pa svoj put mogu započeti narudžbom konzerve zraka putem interneta.

Treća im je namjena, koja je nama definitivno najlogičnija i najzabavnija da se koriste kao suveniri za vaše najdraže. Zaboravite na magnete, šalice, tanjure, majice i kape, od sada se prijateljima donosi zrak s turističke destinacije koju ste posjetili.

Osim same ideje, zanimljive su i etikete koje objašnjavaju koji dio grada je u kojem postotku konzerviran, a sadrže i druge pošalice. Pogledajte našu galeriju ovih odličnih suvenira koje možete kupiti ovdje po cijeni od 55 kuna.