Koje su najbolje europske destinacije za odmor u lipnju?

| Travel |

Koje su najbolje europske destinacije za odmor u lipnju?
Koje su najbolje europske destinacije za odmor u lipnju?

Lipanj je idealan mjesec za putovanja - mjesta još nisu prenapućena turistima, cijene smještaja i avionskih karata nisu astronomske, a vrijeme je idelano za obilaženje kulturno-povijesnih znamenitosti ili pak kupanje u moru. Kako bismo vam pomogli pri odabiru 5 najboljih lokacija koje morate posijetiti u mjesecu lipnju, posavjetovali smo se s internetskom stranicom putujmojeftino.com.hr na kojoj pišu "da je lipanj u većini europskih destinacija podsezona što znači da biste mogli odmor nešto povolnije platiti. Isto tako gužvi još uvijek nema kao za vrijeme srpnja i kolovoza kada je sezona godišnjih odmora."

Na vama je samo da odabete lokaciju i datum u lipnju, ostalo možete prepustiti nama i putujmojeftino.com!

1. Dubrovnik

Dubrovnik
Dubrovnik

Jedna domaća destinacija našla se na popisu putujmojeftino.com. Ukoliko želite uživati u razgledavanju kulturne baštine Lijepe naše i uživati u suncu i moru, Dubrovnik je idealna destinacija za vas. Iz Dubrovnika možete otići na izlete brodom i posjetiti obližnje otoke kao što je Lopud.

2. Palma de Mallorca


Palma de Mallorca

Ukoliko ste ljubitelj pješčanih plaža i kulturnih znamenitosti ovo je idealno mjesto za vas. Otok ljubaznih domaćina na kojemu možete uživati u suncu i moru kao i ostalim ljetnim aktivnostima. Otok nudi mnoge zabavne sadržaje. Ovdje bismo naglasili da je upravo na ovom otoku jedna od najpoznatijih biciklističkih staza svijeta, ukoliko ste zaljubljenik u biciklizam, ovdje možete po vrlo povoljnim cijenama iznajmiti bicikl i krenuti u upoznavanje otoka na dva kotača.

3. Santorini

Santorini
Santorini

Ovaj grčki otok naprosto nas mami svojim šarmantnim bijelo – plavim kućicama. Santorini je jedan od najprivlačnijih otoka u Europi mnogim slavnim ličnostima. Otok ima predivne plaže i čisto more.

4. Pariz


Pariz

Najbolji mjesec za posjetiti Pariz je lipanj. Tijekom kolovoza Pariz ne možete doživjeti u potpunosti jer počinju kolektivni godišnji odmori, neke trgovine su zatvorene, a uz nesnosnu vrućinu ima i previše turista.

5. Amsterdam

Amsterdam
Amsterdam

Lipanj je uz svibanj, najbolji mjesec za posjetiti Amsterdam, tada se ovaj fantastični grad može u potpunosti doživjeti i upoznati bez pretjeranih gužvi i vrućina.