Koje su najbolje destinacije za medeni mjesec?

| Travel |

Instagram/@negin_mirsalehi

Medeni mjesec savršen je početak bračnog života ispunjenog ljubavlju.

Mnogi maštaju o medenom mjesecu na nekoj toplijoj destinaciji dok ispijaju koktele na pješčanim plažama. Drugi preferiraju odlazak u gradove i upoznavanje kulture neke nove zemlje. U svakom slučaju, svi maštaju o medenom mjesecu na lokaciji koju nikada nisu posjetili, a voljeli bi to napraviti sa svojim partnerom.

Ovo su neke od najboljih destinacija za medeni mjesec:

Maldivi

Maldivi su jedna od najtraženijih destinacija novopečenih supružnika. Šareni grebeni, vlastita vodena vila s palubom koja se otvara u kristalno plavo more,druželjubljivi domaćini i vrhunska usluga savršen su otočni bijeg u romantičnom ambijentu.

Instagram/@koluxuryhotel

Mauricijus

Mauricijus je najromantičnije mjesto na svijetu za medeni mjesec. Ova sanjiva otočna nacija u Indijskom oceanu povezuje bijele pješčane plaže, rijetke ptice i vulkanske planine s toplom mješavinom francuske, indijske i kreolske kulture. Iznajmite katamaran za ronjenje ili uživajte u romantičnoj večeri u elegantnoj Kući guvernera iz 19. stoljeća.

Instagram/@blissbyds

Pariz

Grad svjetla ne treba posebno predstavljanje. To je najromantičniji grad za medeni mjesec na svijetu. Provedite dane ispijajući vino u nevjerojatnom kafiću, šetajući držeći se za ruke oko Eiffelovog tornja ili šetajući kamenim ulicama grada. Ovaj grad pojam je romantike i nikada ne razočara.

Instagram/@bmseventh

Toskana

Bezbroj bajkovitih sela, veličanstvenih dvoraca, antičkih rimskih ruševina i predivnog krajolika, Toskana je mjesto za krajnji romantični medeni mjesec natopljen ukusnim vinima, luksuznim hotelima i restoranima svjetske klase.

Instagram/@_klausz_

Irska

Ako cijeli život sanjate o medenom mjesecu u dvorcu Irska je mjesto za vas. Rustikalni zaselci i urbani prostori čine kompletan paket. Ostanite u dvorcu, idite na jahanje, uživajte u krstarenju rijekom Shanon ili posjetite slapove Glencar koji su jedno od najromantičnijih mjesta u Irskoj.

Instagram/@travelinfect