Kempinski Hotel Adriatic javnosti predstavio najluksuzniju novu plažu u regiji

| Travel |

Istarski Kempinski Hotel Adriatic luksuzni je golf i spa resort smješten pored mora nedaleko od Umaga, a svaki detalj ovog resorta pažljivo je promišljen s ciljem stvaranja estetski atraktivnog ambijenta te osjećaja veličine i ekskluzivnosti.

Kempinski Hotel Adriatic nedavno je javnosti predstavio projekt na kojem se radilo proteklih nekoliko mjeseci, najluksuzniju novu plažu u regiji, bogato opremljenu te  okupanu zrakama sunca sa pogledom kojim se rijetko tko može pohvaliti – u istom kadru uživate u ljepotama hrvatske, slovenske i talijanske obale.

Luksuzni golf i spa resort Kempinski Hotel Adriatic

Uz plažu je smješten i obnovljeni Beach bar na čijoj se krovnoj terasi nalazi VIP salon s 10 cabana i pogledom koji oduzima dah.  

Luksuzni golf i spa resort Kempinski Hotel Adriatic

Gosti Kempinski Hotela Adriatic imat će priliku uživati u kulinarskim specijalitetima tradicionalne istarsko-mediteranske fuzije u inovativnoj interpretaciji visoke gastronomije u sklopu restorana Kanova. Zvijezde jelovnika su jadranska riba i plodovi mora te meso istarskog boškarina, kao i domaća tjestenina i povrće. 

Luksuzni golf i spa resort Kempinski Hotel Adriatic

Povoljan geografski položaj i blaga mediteranska klima, prekrasna obala s pješčanim, šljunčanim i stjenovitim plažama, ruralni krajolici s vinogradima i maslinicima, srednjovjekovni gradići, bogata kulturna i povijesna baština te mnoštvo aktivnosti i sadržaja čine Istru savršenom destinacijom za odmor. Neka Kempinski Hotel Adriatic bude i vaša polazišna točka za putovanja i istraživanje bogate istarske regije.

Luksuzni golf i spa resort Kempinski Hotel Adriatic