Kako staviti što više stvari u ručnu prtljagu?

| Travel |

 

Pakiranje kofera ne mora nužno biti nemoguća misija – uz sljedeće savjete započnite godišnji odmor bez stresa.

Bez obzira na to spremate li se za službeno putovanje ili na godišnji odmor, ponesite što više stvari u što manjem koferu ili torbi . Kako bismo vam olakšali stresan zadatak pakiranja, pronašli smo razne savjete za pravilno pakiranje.

U nastavku vam donosimo 4 najbolja savjeta kako se pravilno spakirati.

Ne slažite odjeću – 'rolajte' je

Umjesto da slažete odjeću - jedan komad odjeće na drugi, puno bolja ideja jeste da je „rolate“. Na ovaj način, u standardni kofer bez problema može stati sve što vam treba.

Nosite samo ono što vam zaista treba

Krema za sunčanje, slamnati šeširi, naočale za ronjenje – sve to možete kupiti kad dođete na odmor. Papirne mape i vodiči za turiste – sve te informacije možete naći na internetu i pristupiti im putem mobitela ili tableta.

Princip piramide

Prvo, cipele složite uz rob torbe. Potom, spakirajte veliku odjeću. Njih ne morate 'rolati' već ih stavite na dno i ostavite dio da bude van torbe (njim ćete pritisnuti vrh piramide i završiti pakiranje).

Ne ostavljajte prazan prostor

Pojedini vole ostaviti prazan prostor u torbi kako bi mogli spakirati suvenire s godišnjeg odmora. No, zbog ovoga će vam se odjeća mnogo gužvati. „Prazan prostor“ popunite zgužvanim papirom.