Kako se pametno spakirati za putovanje?

| Travel |

Instagran/@tamara

Neovisno o duljini putovanja, žene, svaki put spakiraju više stvari nego što je potrebno.

Pakirajući se za put svi vole spakirati više opcija. Ne postoji način kako se pravilno spakirati, ali postoje trikovi kako ne pretjerati.

U obzir treba uzeti nekoliko stvari. Duljinu putovanja, tip putovanja te kakvo će vrijeme biti na destinaciji koju posjećujete.

Pakiranje nikako ne ostavljajte za zadnji trenutak jer ćete si stvorit nepotreban stres i najvjerojatnije ćete nešto zaboraviti.

Započnite pakiranje sa spremanjem beauty potrepština te ih odložite na krevetu. Kod biranja odjeće pripremite outfite koje mislite nositi te ih uslikajte svojim mobilnim telefonom kako biste znali što spariti s čime. Pripremite svu obuću i neku neutralnu torbu koju planirate  nositi na sa svim modnim kombinacijama. Važno je izabrati veće, neutralne komade vaših outfita kako ne bi prešli limit težine prtljage, ako ga imate.

Kada ste završili s biranje odjeće, modnih dodataka i svega što mislite ponijeti odložite sve ispred sebe te ponovno provjerite da li ste uzeli sve što vam je potrebno ili maknite višak te sve spremite u kofer ili putnu torbu.