Jadranska obala bogatija je za još jedan prekrasan Beach club

| Travel |

Beach Cluba D-Marin Dalmacija
Beach Cluba D-Marin Dalmacija

Svečano otvorenje Beach Cluba D-Marin Dalmacija održat će se 15. srpnja 2016. godine u marini D-Marin Dalmacija, Bibinje-Sukošan 1 te će ovim otvorenjem, Doğuş Grupa Hrvatska proslaviti završetak još jedne uspješne investicije u hrvatski turizam.

D-Marin Dalmacija najveća je marina na Jadranu, jedna je od rijetkih luka nautičkog turizma koja posjeduje svoju plažu veličine 650 m2, nagrađena Plavom zastavom za čistoću mora, a od ovog petka 15. srpnja 2016. svojim gostima koji se žele opustiti, uživati u suncu i mediteranskoj kuhinji, nudi još bolju uslugu. Za sve ljubitelje ekskluzivne usluge i stila, oaza unutar Beach Club-a, nudit će uživanje u koktelima u Baru ili u mediteranskim specijalitetima u mirnoj atmosferi ekskluzivnog restorana na prvom katu.

Beach Cluba D-Marin Dalmacija
Beach Cluba D-Marin Dalmacija

Beach Club unutar marine kroz ljetnu sezonu, bit će otvoren posjetiteljima kojima će nuditi opuštanje u Beach baru, specijalitete u dva restorana i zabavni program sa gostovanjima DJ-eva u noćnom baru, najam ležaljki i suncobrana te sunčališta na morskim pontonima, dok će za najmlađe posjetitelje na raspolaganju biti dječji klub.

Beach Cluba D-Marin Dalmacija
Beach Cluba D-Marin Dalmacija

Samo nekoliko dana nakon otvorenja, 23. srpnja 2016. održat će se koncert turskog blues banda Sahte Raki koji također sudjeluje na Split Blues Festivalu. Spoj plaže, restorana i noćnog bara koji će svojom ponudom i vrhunskom uslugom upotpuniti svaki godišnji odmor, hrvatskom turizmu zasigurno će dati dodanu vrijednost.