Iskoristite produženi vikend i posjetite Mrežnicu

| Travel |

Vikend destinacija - Mrežnica

Mrežnica slovi za jednu od najljepših hrvatskih rijeka. Bistra i topla rijeka, idealna je za svladavanje slapova. Produženi je vikend i lijepo je vrijeme pa zašto to ne biste iskoristili? Mrežnica je na svega sat i pol vožnje od Zagreba što je, među ostalim, čini savršenom vikend destinacijom. Izlet koji će oduševiti sve generacije, od onih najmlađih do najstarijih.

Vikend destinacija - Mrežnica

Ljepote ovog kraja, poglavito Mrežnice, oduvijek su privlačile pozornost. Čista i netaknuta priroda pruža očarava svojom ljepotom te pruža mogućnost raznih zanimljivih aktivnosti. Mrežnica je pravi prikaz savršenog balansa između čovjeka i prirode. Rijeka obiluje kanjonima, sedrenim barijerama, a posebno se ističu slapovi rijeke Mrežnice. Također mostovi Vas neće ostaviti ravnodušnima jer čete naići na zanimljive mostove, poput onog drvenog u naselju Belavići.
Ova vikend destinacija idealna je za kampiranje ili aktivni odmor poput raftinga. Mrežnica je idealna lokacija kako za obiteljska druženja tako i za opušteno druženje s prijateljima. Prepustite se čarima prirode, odnosno rijeke Mrežnice, i uživajte u ovom produženom vikendu.

Vikend destinacija - Mrežnica