Impresivan plutajući hotel s pet zvjezdica

| Travel |

Sunborn Gibraltar hotel/brod

Sunborn Gibraltar nova je zvijezda među velikim jahtama. Ovaj prvi brod-hotel s pet zvjezdica na svijetu novi je i inovativan koncept turističkog luksuza jer svoje putnike ugošćuje u luksuznom putujućem hotelu na najekskluzivnijim i najpoželjnijim destinacijama. Sunbor Gibraltar razlikuje se klasičnog kruzera jer ne planira putovati iz grada u grad na dnevnoj bazi već će određene vremenske periode provoditi na odabranim destinacijama.

Sunborn Gibraltar hotel/brod
Sunborn Gibraltar hotel/brod

Sunborn Gibraltar trenutno je privezan u Ocean Village Marini, najjužnijoj europskoj marini koja se smjestila u Gibraltaru po čemu je ovaj ekskluzivan hotel i dobio ime. Na svoja 142 metara dužine i čak sedam katova ima 189 soba od kojih čak 90% ima vanjsku terasu. Osim toga, ovaj luksuzni brod krase i kasino, spa i fitness centar, koktel bar s ležaljkama, nekoliko ekskluzivnih restorana i raskošna balska dvorana. Elegantne sobe namještene su poput najluksuznijih svjetskih hotela pa gosti ove jahte osim u predivnom panoramskom pogledu i jacuzziju na terasi mogu uživati i u svim blagodatima tehnologije. 

Sunborn Gibraltar hotel/brod
Sunborn Gibraltar hotel/brod

Ovaj hotelsko-brodski koncept jednostavno ima što netko može poželjeti na godišnjem odmoru pa ni ne čudi što se brojni gradovi diljem svijeta otimaju da ga ugoste na neko vrijeme. Naime, uz ovaj koncept se otvara jedna zanimljiva niša u turizmu jer se predviđa kako će brojni gosti upravo prema mjestima gdje će Sunborn Gibraltar boraviti birati mjesta svojih godišnjih odmora.

Sunborn Gibraltar hotel/brod

Za sada je poznato kako će se Sunborn Gibraltar hotel otvoriti kroz sljedeća dva mjeseca te da su mu prve dvije destinacije - London i Barcelona. No nakon Europe zaputit će se i SAD-a, jugoistočnu Aziju, Rusiju pa Bliski istok. Ako vas put nanese na neku destinaciju gdje gostuje ovaj zanimljivi hotel, nema razloga da upravo u njemu ne bookirate sobu. 

Sunborn Gibraltar hotel/brod
Sunborn Gibraltar hotel/brod