Hotel u kojem vam društvo prave holivudske zvijezde

| Travel |

Ritz Los Angeles

Ritz LA mjesto je gdje se okuplja svita holivudskih glumaca, poznati sportaša i općenito meka za ljude iz showbusinessa. Ako vas takav svijet privlači i barem na koji dan želite postati dio ekipe, ovaj hotel je kao stvoren za vas. Osim što ćete možda po led ići s nekom od holivudskih faca, ovaj hotel u samom središtu downtown LA-a idealno je mjesto za doći do svih bitnih showizz institucija – Nokia Theatrea i Staples centra.

Suvremeni, sofisticiran i moderan dekor glavna je značajka The-Ritz Carltona, a  ovaj u LA-u ima još i nevjerojatan rooftop s kojeg se pruža pogled na cijeli grad. Prostrane sobe, mramorne kupaonice i zapanjujući décor čine ovaj hotel pravom urbanom oazom.

Ukoliko ogladnite, na par koraka udaljenosti vam je Katsuya, legendarni sushi, a u samom hotelu WP24, restoran proslavljenog Wolfganga Pucka u kojem možete uživati u fuziji kineske hrane i prekrasnom panoramskom pogledu.

Kao šećer na kraju, spomenut ćemo njihov dobro poznati spa o kojem smo već pisali ovdje, a u holivudski kuloarima poznat je kao “vrt ka glamuru”. Ako se nađete u LA-u, nemorate razmišljati, The Ritz-Carlton mjesto je na kojem želite biti viđeni.