Hotel savršen za odmor okružen netaknutom prirodom

| Travel |

U ekskluzivnom kutku na Costa Smeraldi, gdje ljepota Sardinije postaje još bogatija, smjestio se Pitrizza Hotel u okruženju netaknute prirodne ljepote, gdje najmodriji Mediteran poprima boje tropa. Privatna plaža, granitni bazen, vrhunski restoran i još mnogo više ukomponirano s izvornim dekorom idealno je za ekskluzivni i autentičan boravak na Costa Smeraldi.

Pitrizza Hotel

Ovaj se resort nalazi samo 6 minuta hoda do plaže pa tako nudi prekrasan pogled na kristalno čisto more Sardinije i Costa Smeralde. Uživajte u besprijekornoj usluzi u profinjenom i dobrodošlom interijeru te eksterijeru koji se nalaze u blizini odmarališta Porto Cervsa, jedne od najpoznatije i najcjenjenije turističke destinacije na cijelom mediteranskom području.

Pitrizza Hotel

Uživajte u luksuznom smještaju u boutique hotelu koji nudi mnoštvo pogodnosti, uključujući vanjski bazen, spa centar i teretanu. Egzotične arome stabala hibiskusa, smreka i maslina koje okružuju bazen s morskom vodom pridodaju opojnom elementu već ionako izvanrednom iskustvu. Gotovo nevidljiv dodatak hotelskom krajoliku je organski bazen isklesan u sardinijskom granitu koji nudi nezaboravan pogled na more. Vrhunski hotelski restoran poslužuje ukusnu sardinijsku kuhinju te klasične mediteranske recepte. Odmor za dušu, tijelo, ali i nepce.

Pitrizza Hotel