Luksuzni boutique hotel San Canzian prvi je istarski hotel koji je ušao u grupaciju Small Luxury Hotels

| Travel |

Istarski hotel San Canzian dobio je, nakon samo dva mjeseca poslovanja, odobrenje za pristup Small Luxury Hotels udruženju!

Small Luxury Hotels je vodeća svjetska grupacija koja okuplja najbolje luksuzne boutique hotele u svijetu. Osim San Canziana u Hrvatskoj postoji  još samo 5 hotela koji zadovoljavaju izuzetno stroge kriterije grupacije Small Luxury Hotels.

Luksuzni boutique hotel San Canzian, koji je ovoga ljeta otvoren u blizini Buja, prvi je hotel u Istri koji je zadovoljio izuzetno stroge kriterije grupacije Small Luxury Hotels, koja okuplja najbolje od najboljih.

Naime, riječ je o ekskluzivnom klubu u koji se ulazi po izuzetno strogim kriterijima, a koji u čitavom svijetu broji samo 520 hotela u 80 različitih zemalja. Preko 400.000 klijenata grupacije ima pregled na hotele u obliku kataloga koji izlazi svake godine, a u kojem će se od sada nalaziti i ovaj dragulj istarskog hotelijerstva. Svaki je hotel jedinstven za sebe, ali svima je zajednička izvrsnost.

Zoran Užar, direktor hotela San Canzian, koji zajedno sa svojim timom brine da strogi kriteriji grupacije budu provedeni u djelo izjavio je: “Izuzetno smo ponosni što smo upravo mi prvi u Istri zadovoljili kriterije za pristupanje udruženju najboljih malih hotelijera u svijetu. Za nas je ovo priznanje za dosad uloženu energiju, ali i poticaj da nastavimo raditi na poboljšanju usluge i sadržaja”.

O hotelu San Canzian

U istarskom selu od samo tri stanovnika, smjestio se San Canzian Village & Hotel. Jedinstveni koncept koji spaja kulturu, modernu umjetnost i lokalni utjecaj dizajna te gostima nudi individualni pristup i vrhunsku uslugu hotela s 5 zvjezdica.

San Canzian raspolaže s ukupno 24 sobe i suita koji su nadahnuti istarskim šarmom. U sklopu hotela nalazi se i vrhunski fine dining restoran Noel Buje, već dobro poznat u Zagrebu po prestižnoj Michelinovoj zvjezdici.

U sklopu fine dining restorana Noel,  gosti mogu pronaći jedan od najboljih vinskih podruma u Hrvatskoj s preko 600 pojedinačnih etiketa među kojima će i najveći znalci vina pronaći svoju bocu.

Za ljubitelje miksologije barmeni mogu kreirati osvježavajuće koktele s jedinstvenim potpisom Karla Ferenčaka, najboljeg barmena u Hrvatskoj 2018. godine. Njegove tehnike i domaći, ručno rađeni sirupi, likeri i biteri zaslužni su za vrhunsku kvalitetu i autentične okuse tijekom cijele godine.