Fantastičan portugalski hotel s interaktivnom atmosferom

| Travel |

Yaroslav Galant u suradnji s dizajnericom interijera Ilonom Galant kreirao je fenomenalan "Nice Way Hostel Porto" u sjevernom Portugalu. Životopisno utočište za vesele putnike nalazi se u prekrasnoj staroj zgradi u ulici Avenida dos Aliados u Portu. Hostel uključuje 32 sobe koje se prostiru na tri etaže.

Društvena jezgra hostela je dnevni boravak velikodušne veličine, dizajniran u eklektičnom stilu. Utjecaj tri važna aspekta stvorio je temelj za dizajn: udobnost, multifunkcionalnost i kozmopolitski pogled na svijet. Zahvaljujući otvorenom tlocrtu, životni prostor je ujedinio recepciju, bar, kuhinju i blagovaonicu. Tu su i radne i lounge zone gdje gosti mogu upoznati jedni druge.

Nice Way Hostel Porto

Veliki niz boja i tekstura doprinose snažnom dinamikom. Svi unutarnju dizajnerski predmeti, namještaj te većina rasvjete, napravio je pojedinačno Yaroslav Galant. Prirodno osvjetljenje dolazi kroz prozore duž prednjeg zida i širi svjetlost sve do stražnje strane društvenog područja.

Uzimajući inspiraciju iz različitih stilova i prirodnih materijala, dizajnerski tim postigao je ugodnu atmosferu s istančanim smislom za stil. Mladi ljudi koji putuju i odsjedaju u ovome hostelu imaju sve što im je potrebno za odmor, a pritom mogu upoznati divne ljude iz cijeloga svijeta. 

Nice Way Hostel Porto