Eklektični hotel u prekrasnom Santoriniju: Apollon Villa

| Travel |

Apollon Villa Santorini

Grčki otok Santorini je zaista jedan od najprepoznatljivijih grčkih brendova i apsolutna oaza za parove, pa ne čudi kako smo tamo pronašli i jednako odličan hotel. Apollon Villa je eklektični hotel savršeno integriran na neravnom terenu, a izgledom idealno uklopljen u otočki ambijent koji spaja bogatstvo i tradiciju.

Ovaj mini hotel sastoji se od tri raskošne sobe u koje se može smjestiti do 6 osoba, a nedavno je sasvim renoviran. Prostorije su ukrašene talijanskim pločicama i tradicionalnim kamenim radom, koji u savršenoj bjelini daju pop boje i živost prostoru. S obzirom na to da je otok životopisan sam po sebi i prošaran bojama te nevjerojatnim tirkiznim morem, vjerujemo da bi nam bilo kakav hotel s nekoliko zvjezdica bio više nego dovoljan za uživanje, no ovaj hotel je zaista vrijedan duplog pogleda.

Unutrašnjost krase visoki svodovi i stilski kontrast s modernim aranžmanima namještaja. Cijeli ugođaj interijera je vrlo prozračan i prostran, pa zaista poziva na što duže odmaranje, a najspektakularnijom značajkom Apollon Ville smatra se okrugli jacuzzi na terasi koja pruža nevjerojatan pogled.

Godišnji odmor u Apollon Villi koštat će vas od 340 € - 1270 € po noći, ovisno o godišnjem dobu.

Apollon Villa Santorini
Zvirite u interijer Apollon Ville!