Čarobni otok koji nam je prvi na popisu želja

| Travel |

 

Instagram/ @discover.aruba

Aruba je otok koji pripada Karipskom otočju, a predstavlja istinsku definiciju rajskog odmora.

Okružen 11 kilometara dugim bijelim pješčanim plažama i nestvarno plavim morem, ovaj otok je san svih onih koji od odmora ne očekuju ništa manje od tropske bajke upotpunjene vrhunskim prilikama za zabavu i urbanom arhitekturom u stilu velikih zapadnih gradova.

Osim ljepote koja je krasi, Aruba se odlikuje i sjajnim geografskim položajem koji joj osigurava mnogo sunčanih dana i klimu sigurnu od naleta uragana koji su inače karakteristični za ovo područje. Ako se nađete na ovom čarobnom mjestu, nikako ne smijete propustiti kupanje u prirodnom bazenu Conchi, posjet farmi egzotičnih leptira i adrenalinsku vožnju terenskim vozilom po cijelom otoku.

Ipak, jedan od najatraktivnijih turističkih atrakcija Arube je privatni otok Renaissance Aruba udaljen 8 minuta vožnje od glavnog grada Oranjestad na kojem posjetioci imaju priliku uživati na plaži koja je glavno stanište velikog jata flamingosa. Ljupke i pitome ružičaste ptice naselile su ovu plažu prije nešto više od petnaest godina, a brčkanje u plićaku s njima je neponovljivo iskustvo i vrhunski doživljaj koji je više nego vrijedan dijeljenja na vašem Instagramu.

Instagram/ @discover.aruba