Candy Cane House najslađi je smještaj na svijetu

| Travel |

U pravom trenutku za ovu blagdansku sezonu, Booking.com, vodeća svjetska tvrtka za povezivanje putnika s najvećim izborom jedinstvenih smještajnih objekata,  pripremio je najslađi dom na svijetu u srcu londonske četvrti Soho.

U prikladno nazvanom smještaju Candy Cane sretni će gosti imati priliku provesti čarobno noćenje okruženi bombonima, čokoladom, medenjacima i ostalim blagdanskim slasticama!

U ovo slatkom smještaju moći će boraviti do dvije osobe tijekom dva dostupna noćenja, a ljubitelji slatkiša i čokolade po dolasku u objekt imat će priliku grickati jestive božićne vijence i pritom se diviti nevjerojatnim prozorima uređenima u stilu božićne lizalice candy cane i sjajnoj, snježnoj fasadi napravljenoj od šećerne glazure.

Nakon ulaska u Candy Cane House gosti se mogu opustiti i uživati u košari dobrodošlice, uz slavljenički šampanjac i birane slastice u salonu sa slatkišima.

Naime, u toj prostoriji velike slastice ukrašavaju zidove, a šećerni štapići i jestive ukrasne kugle krase božićno drvce od šećerne vune.

I kao da to nije dovoljno, staza napravljena od božićnih šećernih kolača voditi goste do glavne sobe od medenjaka, koja je inspirirana bajkama, u kojoj će gosti biti okruženi pravom blagdanskom šumom sa slatkim, jestivim čokoladnim češerima.

Nakon toga slijedi čokoladna ekstravagancija u čokoladnoj kuhinji, a goste očekuje i prostorija od karamel-čokolade, čiji su zidovi napravljeni od topljene čokolade, a pod od karamele. Kao dio nevjerojatnih sadržaja inspiriranih slasticama u objektu je dostupna i kupaonica u stilu šećernih kockica.

Svaka će soba u smještaju Candy Cane House biti blagdanski uređena, izgledati, mirisati, i što je najvažnije, imati okus Božića. Izdvajamo neke sadržaje koje gosti mogu kušati tijekom svog boravka…

Objekt Candy Cane House ekološki je prihvatljiv smještaj, u njemu će se koristiti biorazgradiv snijeg i ekološki prihvatljivi proizvodi. Preostali kućanski predmeti bit će donirani dobrotvornoj organizaciji Barnado’s nakon što se gosti odjave iz smještaja.

Ryan Pearson, regionalni menadžer u Booking.com-u, izjavio je: „Božić je jedno od onih doba godine kada svi volimo malo više uživati. Naša je misija olakšati svima da istraže svijet, pa će naš objekt Candy Cane House imati ponešto za svakog sladokusca. Ovaj primamljivi smještaj pripremljen je u pravom trenutku za blagdansku sezonu i jedan je od uzbudljivih primjera brojnih nezaboravnih iskustava putovanja u kojima putnici mogu uživati u više od 6,2 milijuna jedinica u kućama za odmor, apartmanima i drugim jedinstvenim smještajnim objektima na Booking.com-u.

Objekt se nalazi na jednoj od najpoznatijih londonskih lokacija u Ujedinjenom Kraljevstvu i drago nam je što našim gostima možemo ponuditi priliku da ostvare svoj najslađi boravak do sada. Ovo je savršena prilika za one koji se žele odmoriti i počastiti sebe i voljenu osobu te si omogućiti uistinu nezaboravno iskustvo!”.

Rezervirajte smještaj u objektu Candy Cane House:

Ovo je jedinstveno iskustvo dostupno na samo 2 noćenja (do 2 osobe po noćenju), 18. i 19. prosinca možete rezervirati po cijeni od samo £99 po noćenju.

Sam objekt Candy Cane House nalazi se na adresi: 13 Soho Square, London, W1D 3QF, i bit će otvoren za rezervacije od danas, 9. prosinca u 10:00 sati (GMT) za boravak 18. prosinca, a boravak 19. prosinca moći će se rezervirati 13. prosinca u 10:00 sati (GMT). 

Za više informacija i upute o tome kako rezervirati ovaj jedinstveni smještaj posjetite web stranicu.