Britanski hoteli s najboljim božićnim ugođajem

| Travel |

The Ritz, London

Imati punu kuću ljudi i skuhati svima večeru, nije najjednostavniji (ni najjeftiniji) podvig, pogotovo za Božić. Ako vam balansiranje između kuhanja, kupovanja darova, dekoriranja doma i neprestanog pospremanja zvuči kao noćna mora na Božić, onda je možda najbolje da spakirate kofere i otputujete u Veliku Britaniju te prenoćite u jednom od ovih 5 hotela s najboljim božićnim ugođajem. Bilo da se želite opustiti, uroniti u različite aktivnostima ili jednostavno piti (ipak je Božić!), Britanci nude doista pozamašan broj prelijepih hotela koji vas jedva čekaju ugostiti i stvoriti vam idealan odmor.

The Ritz London

Definicija spektakularnog mjesta kojeg želite posjetiti ovaj Božić je Ritz. Bilo da se odlučite za koktel u Rivoli Baru ili pak obilnu božićnu večeru u The Ritz restoranu, londonski kultni hotel svakako vrijedi posjetiti u ova doba godine. Uživajte u zabavi uživo tijekom božićnog razdoblja, jelovnik s pet zvjezdica i sjajan dekor. Možete čak i dizajnirati svoje vlastito i jedinstveno božićno iskustvo, krojenjem pauze za svoje glamurozne želje.

Lucknam Park, Bath

Lucknam park, Bath

Za one koji traže tradicionalni „seoski“ Božić, Lucknam Park nudi ugodni drugi dom za zasluženi bijeg. Počnite dan s doručkom u krevetu, a zatim nastavite piti šampanjac, uživajući uz pjesmu i pantomime te se opustiti u večernjim satima uz kuhano vino i pite, bez pranja posuđa. Što bi moglo biti bolje?

Watergate Bay, Cornwall

Watergate Bay, Cornwall

Tko je rekao da je ljeto jedini put kada možete otići na odmor na plažu? Za zimske šetnje uz pijesak i toplo skrovište na povratku, Watergate Bay nudi domaći Božićni odmor za četiri noći. Provedite Badnjak surfanjem na valovima, uživajući u pjesmama i kupanjem u vrućem jacuzziju. Zatim legnite natrag u krevet uz čašu šampanjca i uživajte u Božiću s pogledom na more.

The Devonshire Arms, Yorkshire

Devonshire Arms, Yorkshire

Ima li što „britanskije“ od lagodane atmosfere puba u zimskom vremenu? Nakićen za Božić od početka mjeseca, The Devonshire Arms je obrazac kako ugodan Božić treba izgledati. Uz popodnevni čaj ili uz vlastiti izbor vina iz puba i ogromnog vinskog podruma te uz luksuzni spa centra, nikada nećete htjeti napustiti ovaj hotel. Iskoristite dok možete i uživajte ​​u masaži uz čašu šampanjaca i prekrasni pogled na krajolik.

Gleneagles, Perthshire

Gleneagles, Perthshire

Za one avanturističkog dufa, Gleneagles hotel najbolji je izbor ovog Božića. Od jahanja ponija do klizanja, od učenja izrade keramike do golf natjecanja, tu vam nikada neće biti dosadno. Ali to nije sve – uz tenis i ples, za opuštanje tu je sir i degustacija vina, a i tradicionalni božićni ručak.