Božićna idila u hotelskim predvorjima

| Travel |

Kod kuće je najljepše ili možda...? Ako se spremate na putovanje ovih blagdana, donosimo vam najljepše uređena hotelska predvorja na svijetu.

Kako bi boravak mnogobrojnih putnika za blagdane bio što udobniji i svečaniji, kako to i priliči božićnom vremenu, hoteli diljem svijeta natječu se tko će ljepše urediti svoj prostor. Hotelska predvorja pretvaraju se u prekrasne luksuzne dnevne sobe koje odišu atmosferom doma.

Atmosfera doma u predvorju hotela s pet zvjezdica Ashford Castle u Irskoj. Veliko božićno drvce proteže se sve do prvog kata.

Stylish Božić u londonskom hotelu Claridge's. Božićno drvce koje je postavljeno naopačke, djelo je poznatog dizajnera Karla Lagerfelda.

Božić ispod svjetlećih palmi svakako je privlačna ideja. Zanimljiva dekoracija nalazi se u hotelu Fairmont Scottsdale Princess u Arizoni. Također ovaj hotel nudi i klizanje na ledu i to usred pustinje.

Uzmite zalogaj ove prekrasne kuće od medenjaka. Velika bliješteća kuća nalazi se u predvorju hotela Fairmont u San Franciscu, a čak je možete i iznajmiti.

Božićna čarolija u hotelu Kempinski Moika 22 u St. Petersburgu koji čak ima i svoj vlastiti božićni sajam.

Tradicionalna proslava Božića u hotelu Ritz u Londonu s velikim drvcem koji se proteže sve do 3. kata ovog hotela. Također, svaka hotelska soba ukrašena je s vlastitim božićnim drvcem.

Hotel Dodler Grand u Zurichu dočekuje svoje goste uz prekrasno drvce i svijeće koje obasjavaju hotel.

Prava oda blagdanskom ukrašavanju svakako je ovaj hotel u Švicarskom gradu Interlaken. Victoria-Jungfrau Hotel & Spa može se pohvaliti jednim od najzanimljivije ukrašenih predvorja na svijetu.