Božić u seoskoj idili na zapadu Ujedinjenog Kraljevstva

| Travel |


Uživajte u fenomenalnoj blagdanskoj sezoni u jednom od najekskluzivnijih boutique hotela u Ujedinjenom Kraljevstvu, Paschoe House.

 

Ako se želite udaljiti od gradske strke i buke te doživjeti autentični Božić u klasičnom seoskom hotelu, u kojem se brine za svaki detalj, ostavljajući vam slobodu da upijete atmosferu i jednostavno uživate u proslavama, Božić u Paschoe Houseu je stvoren za vas.

U Paschoe Houseu gosti mogu pobjeći od redovnog stresa koji dolazi u vrijeme Božića i prepustiti se uživanju u tri dana vrhunskog, svečanog luksuza u neponovljivom ambijentu seoske kuće.

Smješten u srcu očaravajućeg Devona, na samo pola sata vožnje od povijesnog grada Exetera, Paschoe House hotel je seoska kuća s razlikom. Ovdje se tradicionalni glamur stare škole skladno sklapa sa suvremenom elegancijom. Sobe i apartmani su raskošni i sofisticirani, vrtovi su veličanstveni, a gastronomija je izuzetna.

Tijekom trajanja blagdana, Paschoe House poprima potpuno novu razinu sezonske raskoši.  Naime, jutarnja soba, restoran, dvorana i knjižnica poprimaju čarobno ozračje, dok restoran postaje gurmansko utočište koje nudi gozbu sezonskih delicija.

Od pića uz obalu do dugih šetnji prirodom ili koktela na terasi i doručka u krevetu, Paschoe House apsolvirao je božićno raspoloženje i doveo ga do savršenstva.

Ako se odlučite za putovanje van naših granica, za vrijeme praznika, toplo vam preporučujemo da krenete na zapad Ujedinjenog Kraljevstva kako bi uživali u seoskoj idili i nevjerojatno dekadentnom odmoru u jednom od najekskluzivnijih boutique hotela na svijetu.

Više informacija o samom hotelu možete pronaći na linku: www.paschoehouse.co.uk .