Biramo luksuzan odmor uz spa i jogu

| Travel |

Joga

Iako smo se nedavno zapravo tek vratili s godišnjih odmora,  ovo sunce koje nas je iznenadilo nakon kiše i ovo jesenskog vremena većini nas je izmamila poremetila svakodnevnicu u kojoj nas očekuje kišno i tumurno vrijeme sve do sljedećeg proljeća. Zato smo za sve vas, ali i nas pronašli odličan opuštajući aranžman uz more. Pronađite svoj unutarnji mir uz „SPA & Yoga Weeks“ u Falkensteiner Hotelu & Spa IADERA. Naime, ove jeseni i zime možete se ugrijati uz blagotvorne i raznovrsne tretmane u vodećem spa hotelu s 5 zvjezdica na našpj obali gdje možete birati između četiri različita joga programa uz čiju pomoć je moguće dostići unutarnju ravnotežu i mir.

SPA & Yoga weeks započinju tjednom aktivnosti pod nazivom „Acqua d'Iadera“, od 27. listopada do 3. studenog, gdje se prije svega prakticira Yoga & Aquaback. Fizioterapeutkinja Jessica Schlünz i ekspert za zdravlje dr. Uwe Schlünz pratiti će goste kroz program treninga, svojevrstan miks sporta i wellnesa u vodi i na suhom. Pogotovo je efektivan, a istovremeno blagotvoran za zdravlje i za zglobove, takozvani Aquaback kružni trening. U ponudi su i joga, aquayoga, zumba i aquazumba. Svoje mjesto u ovom „Acqua d’Iadera“ programu možete rezervirati u trajanju od tri ili sedam noći.

Zatim u terminu od 6. do 9 studenog možete sudjelovati u programu "Joga na moru". Stručnjak i trener za jogu, Lisa Schopp iz Graza, vodit će sudionike ovog programa od kroz tri joga cjeline i pokazati im na koji način svako od nas može uz pomoć holističkog principa otkriti vlastitu svjetlost.

Još jedna vrsta joge, „Yuna® Yoga“, temelji se na najstarijim snagama prirode: aktivnosti i mirovanju – nebu i zemlji. Na produženom vikendu od 19. do 23. studenog joga trener Maria Jamnik iz Yuna joge iz Graza pokazat će kako se intenzivno baviti svojim tijelom, naučiti tehnike disanja te kako se pravilno koristiti mislima i emocijama. Yuna joga je odlična kako za početnike tako i za iskusne vježbače.

Iadera Hamamania“ predstavlja izrazito opuštajuću završnicu SPA & yoga weeks u obliku relaksacije i čišćenja, odmaranja, kupanja i terapeutskog razgovora, kako bi se tijelo i duh doveli u sklad s elementima mora. Možete rezervirati svoje mjesto za Hamamania program u trajanju od tri ili sedam noći u periodu od 10. studenog do 28. prosinca.

Smješten u prekrasnoj Punta Skali, nedaleko od Zadra, luksuzni hotel Iadera član je širom svijeta renomiranog hotelskog udruženja „The Leading Hotels of the World“. Nadahnjujuća arhirektura, nenadmašan dizajn, prvoklasna usluga, vrhunska alpsko-jadranska kuhinja i mediteranski šarm pružaju ekskluzivnu oazu za odmor koja postavlja nove standarde i sigurni smo kako je upravo na tom mjestu kombinacija joge i spa tretmana očaravajuće opuštajuća.